Ú s t í n/L. - Sezóna je v plném proudu a Slovan si vede víc než obstojně. To na co by si nikdo netroufal ani pomyslet, nyní potvrzují Lvi v každém utkání. Slovan je pro své soupeře velmi těžkým oříškem. Na téma nové sezóny, otazníků a spekulací spojených s putováním hráčů do nedalekého Litvínova, reagoval generální manažer ústeckého Slovanu Jan Klobouček.

Po devíti utkáních je tým HC Slovan Ústečtí Lvi na druhém místě tabulky s jedenadvaceti body na kontě.„Se začátkem sezóny jsem zatím spokojený. S ohledem na finanční stránku klubu a podobu kádru určitě nikdo nečekal, že bychom mohli vévodit tabulce. Výsledky jsou nad očekávání všech i nad možnosti rozpočtu, s tím jsem rozhodně spokojený,“ říká hlava ústecké smečky.

Zápasy nepřináší jen body, ale prověří každého hráče. Je zde snad někdo, kdo zklamal vloženou důvěru a půjde z kola ven? „Zatím je sezóna ještě na začátku. Někteří potřebují delší dobu na rozehrání, jiným to šlape od prvního zápasu,“ nevidí černou ovci Jan Klobouček.

Diskuzní fóra se plní tezemi, obavami a různými teoriemi o tom jak, proč a co je za tím, že putují ústečtí hokejisté do Litvínova. „Hráči, které půjčujeme Litvínovu, mají možnost zahrát si nejvyšší soutěž. Jsou tedy na tom tak dobře, že na extraligu mají. Dalším přínosem je, že se v extraligovém kádru vyhrají a budou podávat lepší výkony i po svém návratu k nám. Spolupráce s Litvínovem je obousměrná. Což znamená, že máme napsané hráče z Litvínova pro případ velké marodky a podobně. Další pozitivní stránkou je prostor, který se vytvoří pro mladé hráče. Dostanou šanci v sestavě, což by jinak nebylo možné. Takže si rozhodně myslím, že to má smysl,“ udělal jasno bývalý kapitán Ústeckých Lvů.

Hokej pro všechny. Slovan se naží přilákat fanoušky všech věkových kategorií. Tentokrát láká na utkání s celkem z Litoměřic samotný generální manažer: „Ano blíží se derby a my jsme na něj připraveni. Určitě to bude dobrý hokej, protože Litoměřice teď předvádí velmi kvalitní hru. V tabulce jsou hned za námi s tříbodovou ztrátou. Navíc chceme přilákat do Zlatopramen Areny co nejvíc fanoušků a rodin, aby viděli, jak krásný hokej ti naši kluci hrají. I z tohoto důvodu je zápas přeložen z pondělí na neděli 14. října od 16 hodin. Před utkáním bude připravený program pro děti v podobě her a soutěží. A po skončení zápasu proběhne veřejné bruslení, aby si naši fanoušci mohli také zasportovat. Tímto bych všechny rád pozval na takovouto perlu první čtvrtiny, protože určitě bude o co stát. Neseďte doma a nekoukejte v televizi na Jágra a spol., ale přijďte se podívat přímo do Zlatopramen Areny, ať to vidíte naživo a zažijete tu pravou atmosféru.“

Otazníky a pochybnosti jsou rozmetány a tak si všichni můžeme užívat radosti z výhry a pohledu na tabulku. A chcete – li se nechat nakazit dobrou náladou a horou energie přímo od generálního manažera, zavítejte do Zlatopramen Areny třeba právě v neděli čtrnáctého.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Dorostenecký Try-out

    20. 3. 2024

    Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

  • Ústí nad Labem - Jak jsme Vás již informovali začátkem března ohledně nové identity A-týmu, který v nové sezoně bude vystupovat pod názvem HC Slovan Ústečtí Lvi a zároveň bude mít vlastní webové stránky a sociální sítě. Je potřeba dodat, že stávající web slovanusti.cz, facebookové a instagramové stránky se budou věnovat dění kolem mládeže Slovanu. Budeme Vás informovat podrobně o dění kolem mladých nadějích Slovanu a celkové práce všech trenérů a lidí kolem mládeže.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže