Ú s t í n/L. - Ve čtvrtek se odehrálo již deváté kolo NOEN extraligy juniorů. Ústecký tým po mdlém výkonu dostal debakl od Vítkovic, Pardubice vyhrály až v prodloužení. Ptáčník (Slavie) a Jankovský (Boleslav) si připsali hattrick.
  • Ústí nad Labem – Vítkovice 1:9
  • První třetina nepřinesla branku, ale dvě přesilové hry domácího týmu. Ty ovšem zůstaly nevyužity, což byl možná klíčový moment zápasu. Na začátku druhé třetiny se prosadili hosté z Vítkovic. Slováček prostřelil Petráska a poslal své do vedení. V této třetině dvakrát propálil „Petyho“ Němec a v čase 36:34 Slováček. To bylo na ústeckého brankáře moc a své místo přenechal Novákovi. Nově příchozí gólman si nevedl o moc lépe, v poslední části inkasoval celkem pětkrát, jedinou branku domácího celku vstřelil po parádní přihrávce Pořického obránce Megela. Ústí zcela po zásluze prohrálo.

  • Kladno – Pardubice 4:3 v prodloužení
  • V úvodní třetině dobře chytali brankáři, a tak gól padl až dvacet vteřin před první přestávkou. Hostující Březina se s ničím nepáral a puk poslal za Exnera. Pardubický rychlík Březina zřejmě ví, jak na kladenského gólmana vyzrát, protože v čase 21:07 poslal město perníku do vedení 2:0. Domácí se v poslední části nadechli k rozhodujícímu náporu. Janeček a Strnad vyrovnali na 2:2. Pardubicím vedení vrátil Moučka. Sedmapadesát sekund před koncem poslední třetiny srovnal krok Doudera. Na řadu tak přišlo prodloužení, v něm se parádní střelou prezentoval David, který rozhodl o tom, že dva body zůstanou na Kladně.

  • Litvínov - Slavia 7:4
  • Přestřelka jako z westernu, tak by se dal charakterizovat zápas mezi Litvínovem a Slavií. Domácí vedli v 8. minutě již o dvě branky, o čtyři minuty později bylo ovšem vyrovnáno, dva góly vstřelil Ptáčník. Do konce periody se Litvínov vrátil do vedení. Po dvaceti minutách 4:2. Před polovinou utkání se Pražené dostali na dostřel. Kdo jiný mohl skórovat, než Ptáčník a zkompletoval tak hattrick. Domácí si to nenechali líbit a pohotově odpověděli dvěma góly. Po dvou třetinách 6:3. Poslední dvacetiminutovka přinesla vyrovnaný hokej, branka padla na každé straně, a tak Litvínov vyhrál 7:4.

  • Chomutov – Sparta 6:2
  • Sparta vstoupila do zápasu lépe, v osmé minutě vedla díky brance Hampla. Piráti odpověděli v 15. minutě, Peštuka prostřelil brankáře Neužila. Ještě před koncem třetiny hostům vrátil vedení Skřivánek, který upravil na 2:1. Minutu a půl před vypršením druhé periody vyrovnal domácí Jakub Novák. Do poslední třetiny šly oba týmy za vyrovnaného stavu. Domácí hráči Neužila nešetřili a postupně se do jeho branky trefil Deveri,Hejcman a dvakrát Lukáš Novák. Pirátská parta přehrála hosty 6:2.

  • Mladá Boeslav – Třinec
  • Domácí vstoupili do zápasu lépe, Jankovský poslal Boleslav do vedení. Ve druhé třetině vládl Třinec. Třemi rychlými góly otočil stav zápasu. Na 2:3 z pohledu domácích upravil Jakonský, ale poslední slovo si vzal hostující Bejtek. Po dvou třetinách 2:4. V poslední části hry jednoznačně vládl Třinec, Juhász zvýšil na 5:2. V čase 48:03 dokonal hattrick domácí Jankovský. Ve zbytku utkání vstřelili hosté ještě dvě branky a vyhráli 7:3.

  • České Budějovice – Olomouc 4:3 v prodloužení
  • Olomouc hrála velmi aktivně od samého začátku, a tak přišly i branky. Králík s Lehečkou vyzráli na gólmana Gábu a hosté vedli 2:0. V úvodu druhé třetiny snížil domácí Brabec a 37 vteřin po něm vyrovnal Trummer. V čase 30:18 poslal „Moru“ po vedení Hes. V Poslední periodě se domácí hnali za vyrovnáním, to také přišlo. Plašil osm minut před koncem zápasu srovnal. V prodloužení rozhodl o výhře domácího celku Sekera.

  • Jihlava – Brno 2:3
  • Úvodní třetina se domácím hrubě nepovedla, protože dvakrát skórovala Kometa. Gólmana Šťastného nechala domácí obrana na pospas útočníkům Brna. Raška a Vágner poslali hosty do vedení o dvě branky. Z kraje druhé třetiny snížil domácí Prokš. V 35. minutě vrátil dvougólové vedení Kometě Buhaj. V poslední části na 2:3 z pohledu Dukly korigoval Polívka, ale na víc se domácí nezmohli, a tak po velkém boji padli.

    Sdílet článek na sociálních sítích

    Nejnovější články

    • Dorostenecký Try-out

      20. 3. 2024

      Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

    • Ústí nad Labem - Jak jsme Vás již informovali začátkem března ohledně nové identity A-týmu, který v nové sezoně bude vystupovat pod názvem HC Slovan Ústečtí Lvi a zároveň bude mít vlastní webové stránky a sociální sítě. Je potřeba dodat, že stávající web slovanusti.cz, facebookové a instagramové stránky se budou věnovat dění kolem mládeže Slovanu. Budeme Vás informovat podrobně o dění kolem mladých nadějích Slovanu a celkové práce všech trenérů a lidí kolem mládeže.

    • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

    Hlavní partneři

    Významní partneři

    Mediální partneři

    Partneři mládeže