Ú s t í n/L. - Ústečtí junioři prohráli klání s týmem PZ Kladno. Od samého úvodu musela Lvíčata dotahovat, na víc než vyrovnání se nezmohla. V poslední třetině vstřelili hosté dvě branky a bylo rozhodnuto. Po zápase jsme vyzpovídali kouče Milana Skrbka, který byl velmi rozladěný.

Jak hodnotíte zápas?
Špatně, protože jsme prohráli.

Co vám prohra s Kladnem ukázala?
K zápasu hráči nepřistoupili dobře, možná byli zaskočeni tím, že jsme rychle inkasovali dvě branky. To musíme změnit.

V polovině zápasu byl vyloučen Melovský, jak ona situace vypadala z vašeho pohledu?
Byl to jasný faul. Hrajeme do těla v situacích, kdy to je možné. Soupeř byl dva metry od mantinelu, čelem ke hrazení a on do něj najede jako blázen. To si nezaslouží nic jiného než 5 + do konce zápasu.

Účastnil jste se trenérského semináře v Břeclavi, dozvěděl jste se tam něco nového?
Letos jsem se poprvé na semináři něco nového dozvěděl. Velmi dobrou přednášku měl Lojza Hadamczik s Pepou Palečkem. Ti řekli, co konkrétně dělají. Já jsem za to moc rád, protože poprvé někdo řekl něco konkrétního. Něco z toho, co tam pánové řekli, využiji v Ústí.

Jak to vypadá se sestavou, máte jasno?
My nemáme mnoho hráčů, žádné složité vybírání není možné. V podstatě tak, jak jsme nastoupili proti Kladnu, budeme hrát i v sezóně.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Obránkyně Slovanu Veronika Hujová a brankářka Veronika Ortová obdržely nominaci na reprezentační akci žen U16 - Turnaj čtyř zemí, který se uskuteční ve dnech 17. – 22. dubna 2024 ve Švédsku. Kromě naší reprezentace se Turnaje čtyř zemí zúčastní také Švédky, Finky a Švýcarky. Děkujeme za skvělou reprezentaci našeho klubu.

  • 4. třída Slovanu o víkendu získala na turnaji vítězů CCM Malé ligy v Plzni 3. místo. Celorepubliková soutěž CCM Malá liga, která se hrála od září 2023 do března 2024 pořádala o víkendu finálový turnaj, kterého se zúčastnily vítězové skupin. HC Slovan Ústí nad Labem postoupil ze své skupiny jako vítěz a postupně se utkal s HC Bílí Tygři Liberec, Wolves Plzeň a BK Havlíčkův Brod. Ve velice vyrovnaných zápasech nakonec ústeckým mladíkům uteklo stříbro o jediný gól. Součástí turnaje vítězů byly i dovednostní soutěže, kde naši čtvrťáci získali ze šesti disciplín, hned čtyři 1. místa. Dětem a realizačnímu týmu děkujeme za skvělou reprezentaci klubu a města.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže