Ú s t í n/L. - K osmému přípravnému zápasu zamíří do Ústí nad Labem další tým ze severu Čech. S mosteckými hokejisty se už Slovan v rámci přípravných utkání jednou potkal. Zápas skončil remízou. Proto budou mít Ústečtí šanci svou reputaci napravit a Most porazit. Úvodní buly bude vhozeno v úterý 28.8.2012 v 17.30 ve Zlatopramen Areně v Ústí nad Labem.

HC Most

  • Rok založení: 1951
  • Klubové barvy: bílá, oranžová, zelená
  • Trenér: Václav Baďouček
  • Asistenti: Kamil Kašťák

Poslední vzájemné střetnutí

Poslední vzájemný zápas nepoznal vítěze. Utkání skončilo remízou 2:2. Ale začátek zápasu se pro Ústecké nevyvíjel vůbec špatně. Skóre utkání otevřel v 9. minutě Přeučil. Na další gól museli diváci čekat celkem dlouho. Až ve 33. minutě zvýšil vedení hostů sparťanský mladík Švaříček, který vyslal na mosteckou branku prudkou střelu od modré.

Most se ale nedal zahambit. Ještě do konce prostřední části stihli mostečtí hokejisté zápas vyrovnat. Nejprve v signalizované výhodě snížil Nedrda a necelých 40 vteřin před druhou sirénou vyrovnal Rohan.

Skóre se už do konce zápasu nezměnilo. Před závěrečnou sirénou mohli sice ještě strhnout vedení na ústeckou stranu Přeučil nebo Hess, ale ani jeden z nich nedokázal Volkeho překonat.

Loňská sezóna

Předchozí ročník je už minulostí a mostečtí hokejisté ho zajisté hodili za hlavu a plně se již soustředí na začátek nové sezóny.

V loňské sezóně se Mosteckým nedařilo tak, jak by si určitě přáli. Nepříliš výher a spousty proher. To poslalo Most do baráže o první ligu. V té se ale hokejisté ze severu Čech nevedli vůbec špatně. Skončili v tabulce na druhém místě a tím si zajistili účast v první lize i další sezónu.

Změny v kádru

Nejvýraznější změnou v kádru Mostu je příchod Martina Volkeho. Ten před svým příchodem do Mostu působil necelé dva roky v týmu Litvínova. S týmem trénuje i mostecký odchovanec Kamil Piroš. Zbytek mosteckého mužstva výraznější změnou neprošel. Klub ale na svých oficiálních webových stránkách uvedl, že se kádr bude ještě dost výrazně měnit, a to ještě před začátkem sezóny.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Obránkyně Slovanu Veronika Hujová a brankářka Veronika Ortová obdržely nominaci na reprezentační akci žen U16 - Turnaj čtyř zemí, který se uskuteční ve dnech 17. – 22. dubna 2024 ve Švédsku. Kromě naší reprezentace se Turnaje čtyř zemí zúčastní také Švédky, Finky a Švýcarky. Děkujeme za skvělou reprezentaci našeho klubu.

  • 4. třída Slovanu o víkendu získala na turnaji vítězů CCM Malé ligy v Plzni 3. místo. Celorepubliková soutěž CCM Malá liga, která se hrála od září 2023 do března 2024 pořádala o víkendu finálový turnaj, kterého se zúčastnily vítězové skupin. HC Slovan Ústí nad Labem postoupil ze své skupiny jako vítěz a postupně se utkal s HC Bílí Tygři Liberec, Wolves Plzeň a BK Havlíčkův Brod. Ve velice vyrovnaných zápasech nakonec ústeckým mladíkům uteklo stříbro o jediný gól. Součástí turnaje vítězů byly i dovednostní soutěže, kde naši čtvrťáci získali ze šesti disciplín, hned čtyři 1. místa. Dětem a realizačnímu týmu děkujeme za skvělou reprezentaci klubu a města.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže