Ústí nad Labem - Ke třetímu přátelskému duelu zamíří svěřenci Jaromíra Šindela, Jiřího Mičky a Tomáše Mareše na led Benátek nad Jizerou. Středočeši jsou v přípravě doma zatím neporazitelní, ani v jednom ze tří zápasů před vlastním publikem farma Liberce nezaváhala. Hořkost porážky okusili Benátečtí pouze na ledě extraligového Liberce. Naopak Slovan se bude snažit po dvou remízách vyhrát. Zda se to ústeckému celku povede, se dovíme po utkání, které je na programu v úterý 14. srpna 2012 od 18:00 hod. v Benátkách nad Jizerou.

Tváří v tvář: Benátky nad Jizerou vs. Ústečtí Lvi

Údaje před přátelským zápasem

Porovnání v přípravě
4
počet odehraných zápasů
2
3-0-1
celková bilance
0-2-0
13:8
skóre
4:4
0
utkání bez vstřelené branky
0
0
utkání se shut-outem
0
Jaroslav Vlach - 4 b. (1+3)
nejproduktivnější hráč
Robin Kovář - 2 b. (2+0)
Miroslav Kopic, Lukáš Vařecha, Josef Skořepa - všichni po 2
nejlepší střelec
Robin Kovář - 2
Jaroslav Vlach,
Jan Jaroměřský - oba po 3
nejvíce asistencí
Cody Hess, Milan Vobořil, Filip Pavlík, Lukáš Poživil -
- všichni po 1
3,25 průměr vstřel. branek 2,00
Juraj Hollý - 1,02;
Jiří Stejskal - 1,48;
Tomáš Vošvrda - 3,00
průměr inkas. branek Vladislav Koutský - 2,02;
Michael Petrásek - 2,00
3 góly v přesilovkách 2
2 góly v oslabení 0
92 průměrná domácí návštěvnost 1 068

Loňský ročník Benátek nad Jizerou

Benátky nad Jizerou

  • Rok založení: 1934
  • Klubové barvy: modrá a bílá
  • Předseda klubu: PhDr. Bohumil Bartoň
  • Trenér: Milan Černý
  • Asistent: Luděk Škaloud
  • Asistent: Antonín Nečas

Pro svěřence Milana Černého byla loňská sezóna úspěšná. Středočeši se probojovali do vyřazovacích bojů, kam postoupili ze šesté pozice. V play-off narazily Benátky nad Jizerou na celek Olomouce, vstup do čtvrtfinálové série se Benáteckým vydařil. Modrobílí v sérii dokonce několikrát vedli (1:0, 2:1 a 3:1 na zápasy), ale postupujícího muselo určit až sedmé měření sil. Hokejisté Benátek nad Jizerou nedokázali využít tří mečbolů, když v sedmém rozhodujícím čtvrtfinálovém klání podlehli Kohoutům 3:5.


Letošní příprava

Zápasy Benátek nad Jizerou

  • BNJ - Královští lvi Hradec Králové 4:2
  • BNJ - HC Rebel Havlíčkův Brod 6:1
  • BNJ - HC Berounští Medvědi 2:1
  • HC Bílí Tygři Liberec - BNJ 4:1

Dobrý vstup do sezóny zažil teprve dvacetiletý útočník Jaroslav Vlach, který zatím ovládá produktivitu Benátek nad Jizerou v přátelských zápasech. Výborně si vede další mladík Jan Jaroměřský. Třiadvacetiletý bek připravil pro své spoluhráče už tři branky. Dva přesné zásahy mají na kontě Miroslav Kopic, Lukáš Vařecha a Josef Skořepa.

Očima Vladislava Koutského

Vladislav Koutský - HC Slovan Ústečtí Lvi (v přípravě 1 utkání; 2 obdržené góly; 93,94 %): „Sehráli jsme zatím dva kvalitní duely. Na to, že se jednalo o první přípravná utkání, zápasy proti Mostu i Slavii měly svoji úroveň. V Benátkách nad Jizerou bude na jistě na programu kvalitní utkání, soupeř bude mít k dispozici některé hráče z Liberce. Naše sestava se zatím nijak nerýsuje, trenéři sestavou stále míchají.“ (celý rozhovor naleznete zde)

Vzájemná utkání Benátek nad Jizerou a Lvů v sezóně 2011/2012

Přehled sezóny 2011/2012
z pohledu Slovanu

  • Počet odehraných zápasů: 4.
  • Bilance: 2-2-0-0.
  • Skóre: 16:10.
  • Diváci celkem: 4 234.
  • Výsledky: 5:2, 3:2, 5:4 po prodloužení, 3:2 po samostatných nájezdech.

V loňském ročníku měli ústečtí hokejisté se Středočechy velice příznivou bilanci. Lvi mohli ve všech čtyřech vzájemných zápasech oslavovat vítězství, i když v jednom případě rozhodovalo o vítězi prodloužení, jednou dospělo utkání dokonce až do samostatných nájezdů. Pokud bychom se ohlédli za loňskou přípravou, ve venkovním zápase s Benátkami nad Jizerou uspěli tehdejší svěřenci Petra Rosola poměrem 4:1, doma žlutomodří remizovali 4:4.

Poslední utkání obou celků

  • HC Bílí Tygři Liberec - HC Benátky nad Jizerou 4:1 (2:0, 1:1, 1:0)
    Branky a nahrávky: 16. Bárta (Dušek, Špaček), 17. Vantuch (Galamboš, Kica),
    33. R. Vlach (Filippi), 56. Urban (R. Vlach) - 25. Kopic (Král).
    Sestava HC Benátky nad Jizerou: Vošvrda - Jaroměřský, Říha, Kolmann, Šimek, Vála, Mrkvička - Klimt, J. Skořepa, J. Vlach - Jonák, Plodek, Skalický - Kopic, L. Král, Miškovský - Liška, Jech, Vařecha.
  • HC Slovan Ústečtí Lvi - HC Slavia Praha 2:2 (0:1, 0:1, 2:0)
    Branky a nahrávky: 59. Kovář (Poživil, Vobořil), 60. Kovář (Pavlík) - 19. Růžička ml. (Pospíšil, Kučný), 25. Tomica (Hertl, Micka).
    Sestava HC Slovan Ústečtí Lvi: Koutský - L. Poživil, Smetana, F. Pavlík, Vobořil, Vl. Brož, Kramár, Holomek, Švaříček - Sklenička, M. Čermák, Laš -
    R. Kovář, Roubík, Ludvík - Kloz, T. Sýkora, Daniel Boháč - Pořický, Belluš, Suchánek.
Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Dorostenecký Try-out

    20. 3. 2024

    Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

  • Ústí nad Labem - Jak jsme Vás již informovali začátkem března ohledně nové identity A-týmu, který v nové sezoně bude vystupovat pod názvem HC Slovan Ústečtí Lvi a zároveň bude mít vlastní webové stránky a sociální sítě. Je potřeba dodat, že stávající web slovanusti.cz, facebookové a instagramové stránky se budou věnovat dění kolem mládeže Slovanu. Budeme Vás informovat podrobně o dění kolem mladých nadějích Slovanu a celkové práce všech trenérů a lidí kolem mládeže.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže