Ú s t í n/L. - Zimní stadion v Ústí nad Labem pomalu ale jistě přichází do sezónní vytíženosti. Po juniorském týmu se na led podíval i mladší dorost.

Ve tři čtvrtě na osm začal v ústecké Zlatopramen aréně další trénink. Po ranním tréninku juniorů se na ledě představili také mladší dorostenci. Mladíci se rozdělili do několika barev, tak vytvořili skupinky, ve kterých prováděli jednotlivá cvičení.

Jeden z mnoha úkonů byl zaměřen na stabilitu. Hráči se rozjeli co nejrychleji od brankové čáry k obranné modré a pak až k útočné modré po jedné noze. Toto dělalo problémy zejména gólmanům, kteří několikrát klopýtli. Další minuty byly věnovány stylům bruslení. Následně se připojila i střelba. Backhand či forhand, dobří hráči umí dávat góly oběma způsoby. Na dorostencích byla vidět chuť trénovat, což je moc dobře.

Ve středním pásmu vznikl úsek, který byl věnován zdokonalení ovládání puku na hokejce. Jedná se o jednu ze základních dovedností hokejisty, proto se na ni trenéři zaměřili již na úvodním tréninku.

Brankáři se rozhodně nenudili, protože spoluhráči na ně neustále stříleli, jezdili samostatné nájezdy. Hráči plnili pokyny trenérů, takže pánové s trenérskou licencí nemuseli zvyšovat hlas. Ledovou plochu opouštěli mladší dorostenci s úsměvem.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže