Ú s t í n/L. - Letní dril mají za sebou, dovolenou zrovna tak. A již v pondělí 30. července se vrátí do tréninkového procesu. Hokejisté ústeckého Slovanu se po třítýdenním volnu vrací zpět do akce. Trenérské trio Jaromír Šindel, Jiří Mička a Tomáš Mareš tak přivítá tvořící se kádr pro novou sezónu, žlutomodří totiž vyjedou v 17:00 poprvé na led ústecké Zlatopramen Areny. Trénink je veřejnosti přístupný.

V pondělí 30. července už v půl třetí vyjedou jako první na zbrusu nový led Zlatopramen Areny čerstvě extraligoví junioři. Hned po nich si poprvé v nové sezóně led vyzkouší také hokejisté "A" týmu. Ve středu 1. srpna začnou na ledové ploše polykat tréninkové dávky i hráči staršího a mladšího dorostu.

Teprve až další týden, tedy od pondělí 6. srpna, se na led dostanou i všichni ostatní. Po dlouhé pauze nastoupí do tréninkového procesu na ledě všechny žákovské kategorie, krasobruslaři i zájemci o ledové ochlazení, kteří si, tak jako každý rok, mohou zakoupit volné hodiny.

Ve druhém srpnovém týdnu začnou také přátelské zápasy. Přesný rozvrh ledu si můžete stáhnout zde

foto: http://hchk.cz/

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Obránkyně Slovanu Veronika Hujová a brankářka Veronika Ortová obdržely nominaci na reprezentační akci žen U16 - Turnaj čtyř zemí, který se uskuteční ve dnech 17. – 22. dubna 2024 ve Švédsku. Kromě naší reprezentace se Turnaje čtyř zemí zúčastní také Švédky, Finky a Švýcarky. Děkujeme za skvělou reprezentaci našeho klubu.

  • 4. třída Slovanu o víkendu získala na turnaji vítězů CCM Malé ligy v Plzni 3. místo. Celorepubliková soutěž CCM Malá liga, která se hrála od září 2023 do března 2024 pořádala o víkendu finálový turnaj, kterého se zúčastnily vítězové skupin. HC Slovan Ústí nad Labem postoupil ze své skupiny jako vítěz a postupně se utkal s HC Bílí Tygři Liberec, Wolves Plzeň a BK Havlíčkův Brod. Ve velice vyrovnaných zápasech nakonec ústeckým mladíkům uteklo stříbro o jediný gól. Součástí turnaje vítězů byly i dovednostní soutěže, kde naši čtvrťáci získali ze šesti disciplín, hned čtyři 1. místa. Dětem a realizačnímu týmu děkujeme za skvělou reprezentaci klubu a města.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže