Ústí nad Labem – Od sezóny 2012/13 dochází ke změně v uspořádání sektorů na jižní tribuně. Sektor pro partnery klubu bude v nové sezóně rozšířen o 160 míst ze stávajícího sektoru D2 a D3. Naopak 137 polstrovaných sedadel z původní VIP tribuny bude nově nabídnuto do volného prodeje. „Spousta našich fanoušků chodí na tato místa dlouhá léta. Chceme jim proto nabídnout polstrované sedadlo za cenu klasické permanentky,“ řekl k novému uspořádání jižní tribuny marketingový manažer Ústeckých Lvů Přemysl Zeman.

Klub se dohodl s Městskými službami, které spravují Zlatopramen Arenu, na změně uspořádání sektorů na jižní tribuně (nad střídačkami). Důvodem je přesunutí zázemí pro partnery klubu na úroveň druhého patra. S tím souvisí i posunutí VIP tribuny směrem nahoru. Naopak více než 100 polstrovaných míst se z původní VIP tribuny přesouvá do volného prodeje.

VIP tribuna bude rozšířena o 160 míst ze stávajících sektorů D2 a D3 (řady 9-12 sedadla číslo 19-38). Majitelé permanentních vstupenek na výše uvedená místa však nepřijdou o místo bez náhrady. „Spousta našich fanoušků chodí na tato místa dlouhá léta. Proto jim chceme nabídnout polstrované sedadlo za cenu klasické permanentky,“ řekl marketingový manažer Ústeckých Lvů Přemysl Zeman.

A z čeho mohou vybírat nejen fanoušci, kteří přišli o původní místo? Pod sektorem D2 vznikl nový sektor D7, ve kterém je 137 polstrovaných sedadel. „Přednostní právo na tato místa mají permanentkáři ze sektorů D2 a D3, kteří přišlo o svá sedadla. Jinak budou tyto sedačky k dispozici ve volném prodeji,“ řekl Zeman.

Pro vstup do sektorů jižní tribuny budou fanoušci využívat její boční vchody. Prostřední vchod zůstane pro partnery klubu. Informace o přesné podobě nových VIP prostor přineseme během srpna 2012.

Časté dotazy a odpovědi

Jakých míst se týká změna uspořádání jižní tribuny?

Jedná se o sektory D2 a D3, řady číslo 9-12, sedadla číslo 19-38. Celkem 160 míst tak bude od začátku sezóny 2012/13 přesunuto do sektoru pro partnery klubu.

Měl jsem na výše uvedených místech permanentku, co mám nyní dělat?

Pokud jste měl permanentku v sektoru D2 nebo D3, řady číslo 9-12, sedadla číslo 19-38, nemůžete si toto místo již obnovit. Přijďte v době předprodejů permanentek nebo přípravných utkání na pokladny Zlatopramen Areny a vyberte si své nové místo. Můžete vybírat jakékoliv jiné místo ve Zlatopramen Areně.

Budu mít nějakou výhodu, když jsem přišel o své místo?

Ano, máte možnost si vybrat polstrované sedadlo za cenu klasického sedadla. To znamená, že místo 1799 Kč zaplatíte 1599 Kč. Navíc můžete jako první vybírat z nově nabízených polstrovaných míst v novém sektoru D7, kde bude celkem 137 polstrovaných sedadel.

V jakém sektoru budou nová polstrovaná sedadla?

V novém sektoru D7. Jedná se o řady 1-8. Celkem tedy bylo od sezóny 2012/13 nově zařazeno do prodeje permanentek a vstupenek celkem 137 míst. Sedadla jsou umístěna v blízkosti střídačky Ústeckých Lvů.

Nové a původní rozdělení sektorů na jižní tribuně

Rozdělení jednotlivých sekcí ve Zlatopramen Areně

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Obránkyně Slovanu Veronika Hujová a brankářka Veronika Ortová obdržely nominaci na reprezentační akci žen U16 - Turnaj čtyř zemí, který se uskuteční ve dnech 17. – 22. dubna 2024 ve Švédsku. Kromě naší reprezentace se Turnaje čtyř zemí zúčastní také Švédky, Finky a Švýcarky. Děkujeme za skvělou reprezentaci našeho klubu.

  • 4. třída Slovanu o víkendu získala na turnaji vítězů CCM Malé ligy v Plzni 3. místo. Celorepubliková soutěž CCM Malá liga, která se hrála od září 2023 do března 2024 pořádala o víkendu finálový turnaj, kterého se zúčastnily vítězové skupin. HC Slovan Ústí nad Labem postoupil ze své skupiny jako vítěz a postupně se utkal s HC Bílí Tygři Liberec, Wolves Plzeň a BK Havlíčkův Brod. Ve velice vyrovnaných zápasech nakonec ústeckým mladíkům uteklo stříbro o jediný gól. Součástí turnaje vítězů byly i dovednostní soutěže, kde naši čtvrťáci získali ze šesti disciplín, hned čtyři 1. místa. Dětem a realizačnímu týmu děkujeme za skvělou reprezentaci klubu a města.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže