Ústí nad Labem – Ústečtí Lvi se rozhodli aktivně podpořit Centrum pro opuštěná zvířata na Severní Terase. Ve středu 27. června 2012 navštíví ústecký útulek a přinesou pro jeho čtyřnohé obyvatele krmivo a pamlsky. „Většina z nás má doma nějakého zvířecího miláčka. I naši hokejisté. Rádi podáme pomocnou ruku,“ řekl Marek Cimoracký z marketingového oddělení Ústeckých Lvů.

Středa 27. června 2012 bude pro Centrum pro opuštěná zvířata a Ústecké Lvy historickým datem. Oficiálně započne spolupráce mezi těmito organizacemi. „Uvědomujeme si, že jsme jako klub vnímáni nejen skrze sportovní výsledky, ale i společenskou aktivitu,“ řekl úvodem k širší roli ústecké hokejové organizace Marek Cimoracký a pokračoval: „Většina z nás má doma nějakého zvířecího miláčka. I naši hokejisté. Rádi proto podáme pomocnou ruku,“ doplnil organizátor této akce.

K této charitativní akci se mohou zapojit vedle hokejistů Ústeckých Lvů i fanoušci a všichni milovníci zvířat. „Budeme vděční za každou věcnou nebo finanční pomoc,“ děkuje na dálku Jaroslava Ježková, ředitelka centra pro opuštěná zvířata ze Severní Terasy.

A jedním dechem Ježková dodává, aby při nákupu krmiva nebo pamlsků byli fanoušci obezřetní. „Máme špatné zkušenosti s levným krmivem. Např. u granulí kvalitní krmivo začíná na ceně 100,- Kč za kilogram. Z levnějších granulí je zvířátkům spíše zle.“

Fanoušci tak mají na výběr, jak se do této akce zapojit. „Krmivo pro útulek nám mohou přinést na sekretariát klubu vždy ve všední den mezi 9 – 16 hodinou a nebo se k naší návštěvě mohou připojit a přijít s námi ve středu 27. června ve 13 hodin na Severní Terasu,“ zve do akce příznivce žlutomodrých Cimoracký. „Navíc za každý jeden kilogram granulí fanoušci obdrží jednu vstupenku na hokej zdarma,“ dodal.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Ú s t í n/L. - Do Ústí nad Labem zavítal soupeř ze Slaného. První zápas vyhrálo Slaný vysoko 11:1. Domácím se však povedlo vytvořit tří brankový náskok, ale hosté jej v závěru během krátké chvíle smazali a v prodloužení vstřelili vítěznou branku. Deváťáci Slovanu tak berou z utkání pouze bod. Poslední zápas nadstavby čeká naše deváťáky v neděli proti Litoměřicím, kdy půjde o přímý souboj o druhé místo, které by nám zajistilo účast v závěrečném play-off o účast v extralize.

  • Dorostenecký Try-out

    20. 3. 2024

    Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže