Ú s t í n/L. - Hokejová sezóna 2011/2012 se pro ústecký hokej stala minulostí. V seriálu s názvem „Ústecká nej“ si u jednotlivých kategorií připomeneme zápasy, které se v nějakém ohledu vymykaly ostatním mačům. Tento díl je věnován sedmé třídě.

Nejvyšší prohra – Litvínov – Ústí 9:3

Dvanáctého října odehrála Lvíčata zápas v sousedním Litvínově. Úvodní třetina přinesla pohledný hokej, který se musel líbit. Domácí první dvacetiminutovku vyhráli 4:1 a s Ústím to nevypadalo moc dobře. Po krátké přestávce vypukla druhá třetina, kterou žlutomodří také prohráli, tentokrát 2:3. Závěrečné dějství se jen dohrávalo, Litvínov vstřelil ještě dvě branky. Celkově domácí vyhráli 9:3.

Nejvyšší výhra – Rakovník - Ústí 1:19

První říjnový den cestovala Lvíčata do Rakovníka, aby sehrála s tamním týmem utkání. Na žlutomodrých nebyla cesta vůbec znát, protože svého soka přehrávali bez problémů. Domácí prostřelili ústeckého gólmana jen jednou, naopak Lvíčata skórovala celkem devatenáctkrát a vyhráli 19:1. Za Ústí vstřelili branky Černý 5, Dörner 4, Vaněk 3, Mauder 3, Zich 2, Veselý 2.

Nejvíce branek v zápase – Rakovník - Ústí 1:19

Gólové hody přineslo utkání, které jsme si přiblížili výše. Podobný výsledek se v hokeji jen tak nevidí. Tento zápas ukázal, jak hokej může být krásný a jednoduchý.

Nejvíce branek vstřelených jedním hráčem

Krátce po příchodu posledního měsíce roku vyhrálo Ústí ve venkovním prostředí nad Děčínem 13:5. Obraně hostů dělal největší potíže svou hrou Zich. Tento mladík vstřelil v tomto zápase sedm branek. Tímto činem stanovil střelecký rekord v 7. třídě v sezóně.

Za zmínku stojí výhra na mezinárodním turnaji v Roudnici. Gratulujeme.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Obránkyně Slovanu Veronika Hujová a brankářka Veronika Ortová obdržely nominaci na reprezentační akci žen U16 - Turnaj čtyř zemí, který se uskuteční ve dnech 17. – 22. dubna 2024 ve Švédsku. Kromě naší reprezentace se Turnaje čtyř zemí zúčastní také Švédky, Finky a Švýcarky. Děkujeme za skvělou reprezentaci našeho klubu.

  • 4. třída Slovanu o víkendu získala na turnaji vítězů CCM Malé ligy v Plzni 3. místo. Celorepubliková soutěž CCM Malá liga, která se hrála od září 2023 do března 2024 pořádala o víkendu finálový turnaj, kterého se zúčastnily vítězové skupin. HC Slovan Ústí nad Labem postoupil ze své skupiny jako vítěz a postupně se utkal s HC Bílí Tygři Liberec, Wolves Plzeň a BK Havlíčkův Brod. Ve velice vyrovnaných zápasech nakonec ústeckým mladíkům uteklo stříbro o jediný gól. Součástí turnaje vítězů byly i dovednostní soutěže, kde naši čtvrťáci získali ze šesti disciplín, hned čtyři 1. místa. Dětem a realizačnímu týmu děkujeme za skvělou reprezentaci klubu a města.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže