Ú s t í n/L. - V rychlém sledu pokračuje program první hokejové ligy. Ústečtí Lvi zajíždí k severočeskému rivalu do Chomutova k 24. kolu. Odehrají tak druhé derby v řadě. První, doma s Kadaní, zvládli v pondělí úspěšně. Prodloužili tak svoji sérii na čtyři vítězství v řadě. Bodovali už v desátém zápase za sebou. Před Chomutovem, který je třetí, mají Lvi náskok již třinácti bodů.
Svěřenci trenéra Kýhose nezvládli souboj s poslední Třebíčí v posledním kole. Na jejím ledě podlehli 3:5.

Trenér Borůvka po zápase s Kadaní neviděl příliš velkou psychickou výhodu na ústecké straně. "Psychika může hrát roli, ale za dva dny se bude hrát od nuly. Na všechny ostatní výsledky se zapomene a Chomutov nás bude chtít porazit," řekl. Na dotaz, zda-li nebudou mít ústečtí hokejisté více sil, když pravidelně točí čtyři řady oproti třem chomutovským´. "Raději počítáme s tím, že utahaní nebudou. Když jsme s nimi hráli tady, tak to byla úplně stejná situace. Hráli tu třetí zápas v tomtéž rytmu. Já budu spíš počítat s tím, že budou čerství a že nás budou chtít porazit. Oplatit porážku z Ústí. To, že hrajou na tři pětky, může být výhody i nevýhoda. Osobně si ale myslím, že když je mužstvo vyrovnané a má čtyři kopmaktní pětky, je to výhoda. Když to hráči umí hrát v tempu v jakém se má hrát, tak jsou ve výhodě," dodal ústecký asistent.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Obránkyně Slovanu Veronika Hujová a brankářka Veronika Ortová obdržely nominaci na reprezentační akci žen U16 - Turnaj čtyř zemí, který se uskuteční ve dnech 17. – 22. dubna 2024 ve Švédsku. Kromě naší reprezentace se Turnaje čtyř zemí zúčastní také Švédky, Finky a Švýcarky. Děkujeme za skvělou reprezentaci našeho klubu.

  • 4. třída Slovanu o víkendu získala na turnaji vítězů CCM Malé ligy v Plzni 3. místo. Celorepubliková soutěž CCM Malá liga, která se hrála od září 2023 do března 2024 pořádala o víkendu finálový turnaj, kterého se zúčastnily vítězové skupin. HC Slovan Ústí nad Labem postoupil ze své skupiny jako vítěz a postupně se utkal s HC Bílí Tygři Liberec, Wolves Plzeň a BK Havlíčkův Brod. Ve velice vyrovnaných zápasech nakonec ústeckým mladíkům uteklo stříbro o jediný gól. Součástí turnaje vítězů byly i dovednostní soutěže, kde naši čtvrťáci získali ze šesti disciplín, hned čtyři 1. místa. Dětem a realizačnímu týmu děkujeme za skvělou reprezentaci klubu a města.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže