Ú s t í n/L. – Útočník Marek Laš opouští tým Ústeckých Lvů a míří do extraligového Litvínova. V případě, že nebude dostatečně vytěžován v týmu litvínovské Vervy, může nastupovat i za prvoligovou Třebíč.

Útočník Marek Laš odehrál za Ústecké Lvy 7 utkání a nyní putuje do Litvínova. Za Ústí však v letošní sezóně už nenastoupí, protože jeho služeb může kromě Litvínova znovu využít prvoligová Třebíč. „Marka jsme si během sedmi zápasů mohli dostatečně vyzkoušet. Nyní jsme ho uvolnilili pro Litvínov a Třebíč,“ řekl sportovní manažer Lvů Jaromír Šindel a následně uvedl celý přesun do souvislosti s jiným nadějným forwardem Ústí Ondřejem Havlíčkem. „Marek Laš nahradí v Třebíči Ondru Havlíčka, který je momentálně v Plzni a se kterým počítáme pro závěr sezóny.“

Marek Laš je kmenovým hráčem Ústeckých Lvů od roku 2010, ale celou sezónu 2010/11 strávil v Třebíči, kde zaznamenal ve 43 zápasech 10 branek a 10 asistencí. Před ročníkem 2011/12 se vrátil do Ústí, kde odehrál i přípravné zápasy. Následoval však opět přesun do Třebíče, kde v 28 utkáních zaznamenal 3 branky a 12 asistencí. Poté se vrací Laš do Ústí nad Labem, kde během 7 utkání zaznamenal kanadský bod za gól v zápase Lvů proti Šumperku (31. kolo, Ústí – Šumperk 3:1).

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Obránkyně Slovanu Veronika Hujová a brankářka Veronika Ortová obdržely nominaci na reprezentační akci žen U16 - Turnaj čtyř zemí, který se uskuteční ve dnech 17. – 22. dubna 2024 ve Švédsku. Kromě naší reprezentace se Turnaje čtyř zemí zúčastní také Švédky, Finky a Švýcarky. Děkujeme za skvělou reprezentaci našeho klubu.

  • 4. třída Slovanu o víkendu získala na turnaji vítězů CCM Malé ligy v Plzni 3. místo. Celorepubliková soutěž CCM Malá liga, která se hrála od září 2023 do března 2024 pořádala o víkendu finálový turnaj, kterého se zúčastnily vítězové skupin. HC Slovan Ústí nad Labem postoupil ze své skupiny jako vítěz a postupně se utkal s HC Bílí Tygři Liberec, Wolves Plzeň a BK Havlíčkův Brod. Ve velice vyrovnaných zápasech nakonec ústeckým mladíkům uteklo stříbro o jediný gól. Součástí turnaje vítězů byly i dovednostní soutěže, kde naši čtvrťáci získali ze šesti disciplín, hned čtyři 1. místa. Dětem a realizačnímu týmu děkujeme za skvělou reprezentaci klubu a města.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže