Ú s t í n/L. - Ústečtí Lvi v hodinovém pořadu SPORTIME. Sledujte v pátek ráno pět minut po sedmé hodině vysílání TV Lyra, kde se představí např. brankář Ústeckých Lvů Lukáš Sáblík nebo také samotný gernerální manažer Ing. David Šaffer. A jací byli Ústečtí Lvi v měsíci říjnu? To se právě dozvíte v pátečním pořadu SPORTIME.

Ve 2. dílu pořadu SPORTIME, který je věnován Ústeckým Lvům, se ohlédneme za měsícem říjnem. Měsícem, který neobsahoval žádná zvláštní překvapení, až na jedno - samá neuvěřitelná vítězství. A kdo bude hodnotit? Určitě trenér Pavel Hynek. Nebude chybět ani rozhovor s nejlepším hráčem měsíce Lukášem Sáblíkem. Nenechte si ujít hodnocení jeho spoluhráčů – dozvíte se zajímavé informace.

Mládež by se také neměla opomíjet, a tak jak si vedla v říjnu se dozvíte v rozhovoru s Mgr. Radkem Zákonem.

Důležitou součástí zápasů je i doprovodný program, a tak ve SPORTIME uvidíte přestávkové exhibiční zápasy našich nejmenších hokejistů.

První liga je velmi vyrovnaná, ale v jednom jediném týmu se pohybují hráči z nejlepších. Hráči NHL, pánové Prospal a Dvořák. Rozhovor s nimi rozhodně stojí za Vaši pozornost.

Adam Šaffer – jak naskočil do rozjetého rychlíku, zda–li prožívá zklamání či je v Ústí spokojen. A jak hodnotí zázemí klubu nejen po stránce sportovní, ale i všeobecné. V pátečním SPORTIME se dozvíte podrobnosti.

Na závěr, samozřejmě, patří hodnocení generálního manažera Ing. Davida Šaffera.

Páteční ranní SPORTIME v TV Lyra určitě splní Vaše očekávání. Dozvíte se spoustu informací a možná, i díky vašim názorům, hned ten další SPORTIME bude ještě zajímavější a dokonalejší.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Dorostenecký Try-out

    20. 3. 2024

    Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

  • Ústí nad Labem - Jak jsme Vás již informovali začátkem března ohledně nové identity A-týmu, který v nové sezoně bude vystupovat pod názvem HC Slovan Ústečtí Lvi a zároveň bude mít vlastní webové stránky a sociální sítě. Je potřeba dodat, že stávající web slovanusti.cz, facebookové a instagramové stránky se budou věnovat dění kolem mládeže Slovanu. Budeme Vás informovat podrobně o dění kolem mladých nadějích Slovanu a celkové práce všech trenérů a lidí kolem mládeže.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže