Ú s t í n/L. - Tomáš Vávra sestřelil tým Klatov třemi přesnými zásahy. Talentovaný útočník velmi výrazně přispěl k výhře svého týmu 6:2. On se však jako hrdina necítí. Za hattrick jsem rád, ale hlavní je, že jsme po dvou prohrách opět vyhráli, pověděl v pozápasovém rozhovoru.

Poslední dva zápasy jste prohráli, co jste do dnešního změnili?

Do zápasu jsme chtěli jít s tím, abychom nedostávali branky. Věřili jsme, že góly dáme, ale ta obrana nás občas zlobí. Chtěli jsme zjistit, jak soupeři budou proti nám hrát, jestli budou útočit nebo bránit. Ty dvě porážky jsme chtěli hodit na hlavu a plně se soustředit na tento zápas.

Vyhráli jste 6:2, vstřelil jsi tři góly, ceníš si tohoto hattricku?

Cením. Každý hraje hokej, aby dával góly. Když někdo vstřelí tři, tak je to jen plus. Osobně jsem moc rád, že jsme dneska vyhráli. Týmy proti nám hrají takový „nazdar“ hokej. Žádná taktika z jejich strany není. Že jsem dal tři góly, to je navíc (úsměv).

Který z těch gólů byl nejdůležitější?

Ten třetí. Dobře jsme postavili obranu, soupeř nevěděl, jak hrát. Jejich hráč to vzal na sebe, vypíchl jsem mu puk a pak jsem jel na branku s tím, že to tam nějak padne. Zkusil jsem to do backhandu a spadlo to tam.

Proti týmu Klatov jste nastoupili vůbec poprvé, jak se proti nim hrálo?

Já jsem si myslel, že budou houževnatější ve hře dopředu. Možná čekaly na to, co budeme hrát my. Ostatní týmy na nás vletěly, snad jen Klášterec to měl dobře takticky zvládnuté. Čekal jsem, že budou hrát útočnější hokej.

Výhra 6:2, je vůbec co vytknout?

Myslím si, že bychom měli zlepšit hru v obranném pásmu. Hodně nám to lítá kolem branky, mezi kruhy neobsazujeme hráče. Podle mě máme hráče, kteří góly dají, ale nesmíme jich dostávat hodně.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže