Ú s t í n/L. - Drsný styl hry juniorů z Letňam poznal i Martin Hanzl. Nadaný útočník byl ve druhé třetině nešetrně "přišpendlen" k mantinelu. Zbytek utkání pozoroval v civilu ze střídačky. Hráč s číslem 10 nám sdělil své poznatky ze zápasu.

Jak byste zhodnotil přípravné zápasy?
Hráli jsme celkem okolo 10 přípravných zápasů. Před každou sezónou je to dost důležité, abychom se připravili. Přípravné zápasy jsme hráli i se silnými soupeři, což byla dobrá zkouška před ligou.

Sledujete počínaní vašeho bratra v Litvínově?
Právě se rozstřílel, jsem rád a doufám, že se mu bude dařit nadále.

Zaskočil vás něčím soupeř?
Hráli hodně nečistě už od začátku. Bohužel jsem to trochu odnesl. Jinak dobře bruslili a jsem rád, že jsme to ubojovali.

V 1. třetině jste Letňany nepustili do žádných šancí, byl to záměr?
Určitě, hráli jsme hlavně dobře z obrany a nechtěli jsme se pouštět do žádných velkých útoků a myslím si, že jsme to dobře zvládli.

Ve 25. minutě jste se skácel k zemi. Co se stalo?
Jel jsem do rohu pro puk a jeden hráč z Letňan mi narazil zezadu na záda a nějak mě tam píchlo (smích). Nemohl jsem pokračovat.

Jeden z hostujících fanoušků hodil na led skleničku, co si o tomto činu myslíte?
Tak tohle by se v hokeji nemělo vůbec stávat, zbytečně jsme kvůli tomu museli do kabin a jinak nevím co k tomu říct.

Co vedlo k častým konfliktům mezi vámi a soupeřem?
Hlavně to jak hráli nečistě. Bylo to prostě dneska hodně vyhecovaný a byl to první zápas, že? Každý chtěl urvat body, tak z toho to asi vyplynulo.

Jak hodnotíte utkání?
Pozitivně, protože jsme vyhráli, úvodní body jsou vždy ty nejdůležitější. Doufám, že se nám bude dařit i nadále.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Ú s t í n/L. - Do Ústí nad Labem zavítal soupeř ze Slaného. První zápas vyhrálo Slaný vysoko 11:1. Domácím se však povedlo vytvořit tří brankový náskok, ale hosté jej v závěru během krátké chvíle smazali a v prodloužení vstřelili vítěznou branku. Deváťáci Slovanu tak berou z utkání pouze bod. Poslední zápas nadstavby čeká naše deváťáky v neděli proti Litoměřicím, kdy půjde o přímý souboj o druhé místo, které by nám zajistilo účast v závěrečném play-off o účast v extralize.

  • Dorostenecký Try-out

    20. 3. 2024

    Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže