Ústí nad Labem - V posledním zápase dokázali ústečtí hokejisté po několika porážkách konečně vyhrát na domácím ledě 9:1 nad týmem z Mostu. Dnes si jistě budou chtít úspěch zopakovat. Do Ústí nad Labem tentokrát zamíří krajský rival, Kadaň. Utkání se odehraje ve Zlatopramen Areně 8.září 2011 v 18:00 hod.

Kadani se v přípravných zápasech zatím vede skvěle. Hosté utrpěli pouze dvě porážky, a to od týmu Chomutova a Benátek. Rival z Chomutova to ovšem neměl v tomto přípravném utkání jednoduché, v první třetině totiž prohrával 1:0. Piráti však dokázali zápas otočit a Kadanští si tak neodvezli ani bod. V odvetě však Sportovní klub zabojoval a na domácím ledě urval po nájezdech vítězství a to díky samostatným nájezdům. Chomutovští si tak odváželi domů "jen" bod.

Za zmínku stojí také výborní gólmani hostí. Již třikrát se jim povedlo v přípravných utkáních udržet nulu na kontě. Dvakrát se to podařilo brankáři Kaššákovi a jednou se z čistého konta mohl radovat i Kamil Jarina.

Co se týče mistrovských zápasů, tak Kadaň se proti Ústí příliš neprosazuje. V minulé sezoně skončil zápas na ledě Sportovního klubu výsledkem 0:1 a Lvi si tak připsali do tabulky cenné tři body. Zápas, který se uskutečnil v ústecké Zlatopramen Areně už nabídl větší gólovou nadílku. Domácí dokázali porazit tým z Kadaně 6:2. Utkání bylo o to zajímavější, když se na ledě strhla mezi několika hráči na ledě bitka a rozhodčí tak rozdal nespočet trestných minut.

Sestavy z posledních utkání

HC Slovan Ústečtí Lvi: Orct - L. Poživil, P. Hořava, Klobouček, Zeman, Gureň, Kučný, Vobořil, Sklenička - Třetina, Alinč, Pazourek - Šagát, Roubík, Ludvík - R. Kovář, Pajič, Daniel Boháč - Kloz, Čurilla, Handlovský.

SK Kadaň: Jarina - Malinský, Rutta, Schmidt, Szakal, Trefný, Tollinger, Revay, Zmeškal - Eiselt, Chlouba, Novák - Stoklasa, Mikšovic, Boušek - Ton, O. Fiala, Mála - Rohan, Stehlík, Bursík.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Dorostenecký Try-out

    20. 3. 2024

    Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

  • Ústí nad Labem - Jak jsme Vás již informovali začátkem března ohledně nové identity A-týmu, který v nové sezoně bude vystupovat pod názvem HC Slovan Ústečtí Lvi a zároveň bude mít vlastní webové stránky a sociální sítě. Je potřeba dodat, že stávající web slovanusti.cz, facebookové a instagramové stránky se budou věnovat dění kolem mládeže Slovanu. Budeme Vás informovat podrobně o dění kolem mladých nadějích Slovanu a celkové práce všech trenérů a lidí kolem mládeže.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže