Ústí n/L. – V sobotu 27. srpna 2011 se představí Ústečtí Lvi na akci Konec léta, kterou pořádá partner ústeckého hokejového klubu Autocentrum Háša s.r.o. v Bohušovicích nad Ohří. Bohatý program pro celou rodinu startuje v 10.00hodin doplní i vybraní hokejisté Ústeckých Lvů.

Vydejte se v sobotu 27. srpna 2011 do Bohušovic nad Ohří. V sídle společnosti Autocentrum Háša s.r.o. bude probíhat akce s názvem Konec léta. Bohatý program startuje v 10.00hodin a potrvá až do 17.00hodiny. Na akci nebudou chybět ani zástupci Ústeckých Lvů. „Autocentrum Háša s.r.o. je náš dlouholetý partner a jsme rádi, že se můžeme této akce pro veřejnost zúčastnit,“ řekl marketingový manažer Ústeckých Lvů Přemysl Zeman.

Od 13.00hodin budou na akci i hokejisté Ústeckých Lvů, např. Jan Alinč, Zbyněk Sklenička nebo Ondřej Holomek. „Návštěvníci akce se mohou s našimi hráči vyfotit, získat autogram a nebo společně soutěžit o permanentky nebo vstupenky na naše utkání,“ dodal Přemysl Zeman. Na akci bude přítomen i maskot klubu, lvíček Viktor. Specialitou bude možnost vyfotit se i s pohárem pro mistry 1. Ligy, který získali Lvi po skalpu Chomutova ve finále uplynulého ročníku druhé nejvyšší hokejové soutěže v ČR.

Nejen pro děti jsou připraveny všelijaké atrakce, např. trampolína nebo rodeo býk. Na své si přijdou i fandové motorů, své schopnosti mohou vyzkoušet v simulátoru F1 nebo při jízdě s některým z modelů značek Ford, Hyundai a Mitsubishi. Více o akci naleznete zde.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže