BRUNOVA tipovačka právě startuje! Registrovat se můžete již teď. Soutěž je zaměřena na tipování zápasů v 1. lize 2011/2012 a není podmíněna věkem! Této soutěže se mohou zúčastnit všichni hokejoví fanoušci s trvalým pobytem na území ČR. Více informací naleznete v článku. ">
Ú s t í n/L. - Přípravné zápasy ještě nejsou za námi, a na dveře již klepe další ročník Brunovy tipovačky. Během zápasů na ledě vás, fanoušky, provází zábavná on-line hra o ceny a volné vstupenky na domácí zápasy ve Zlatopramen aréně. Tak se připravte, čtvrtý ročník soutěže BRUNOVA tipovačka právě startuje! Registrovat se můžete již teď. Soutěž je zaměřena na tipování zápasů v 1. lize 2011/2012 a není podmíněna věkem! Této soutěže se mohou zúčastnit všichni hokejoví fanoušci s trvalým pobytem na území ČR. Více informací naleznete v článku.

Budu tipovat poprvé...

Jako první se musí provést registrace (registrace z uplynulých sezón jsou i nadále platné!). Po vyplnění všech osobních údajů, adresy a kontaktních údajů, se dostanete na další stránku. Po zadání uživatelského jména, hesla a e-mailu, je soutěžící registrován. Od této chvíle může tipovat konečné výsledky vypsaných zápasů 1. ligy 2011/2012 a střelce vítězné branky. Po zapsání výsledku zápasu budou uživatelům připočteny body tímto způsobem:

  • Správně tipnutý výsledek zápasu: 7 bodů
  • Správně tipnutý střelec vítězné branky: 3 body
  • Špatně tipnutý konečný výsledek zápasu, ale správně tipnutý vítěz, případně tip remízy: 1 bod

    Tipující může tedy získat za jeden zápas maximálně 11 bodů.

    To znamenaná, že při tipování zápasu v základní části + nadstavbě, platí výsledek ve stanovené hrací době, tj. 60 minut. Soutěžící tipují přesný výsledek.

    Příklad: Soutěžící v utkání základní části tipne výsledek Piráti Chomutov vs HC Slovan Ústečtí Lvi 3:3 a autorem vítězné branky (v tomto případě v prodloužení) bude Jan Klobouček. V případě, že se tak stane, soutěžící získá 11 bodů (1 bod za výsledek utkání - správný tip remízy, 3 body za střelce vítězné branky, 7 bodů za přesný výsledek-to neplatí pro prodloužení). Skončí-li tento zápas výsledkem 1:1, soutěžící získá pouze 1 bod - bod útěchy za tip na remízu. V případě správného tipu i na střelce vítězné branky získá celkem bodů 4 (body jsou uznávány i v případě, že vítězná branka padne až v prodloužení).

    Tipy lze v průběhu soutěže upravovat, možnost úprav končí úderem 16. hodiny v den zápasu. V případě změn tipů v průběhu šampionátu, se počítá poslední upravovaný tip. Soutěž, jak už bylo zmíněno, není omezena věkem. To zaručuje, že mohou tipovat fanoušci všech věkových kategorií.

    Změny

    Nedošlo k žádným změnám, ale určitě si můžeme připomenout, k jakým změnám došlo v minulých ročnících.

  • Netipuje se střelec první branky, ale střelec branky vítězné.
  • Vítěznou brankou se rozumí branka, která svému týmu přidělí jednobrankový náskok před soupeřem. Ačkoli Brunova tipovačka probíhá v základní hrací době, tj. 60 minut, bude se uznávat vítězná branka i v prodloužení.
  • Tipy lze v průběhu soutěže upravovat, možnost úprav končí v den utkání v 16:00.
  • Výhra bude předána po ověření totožnosti (OP, řidičský průkaz, průkaz pojištěnce) a oproti podpisu.
  • V případě nevyzvednutí výhry "poukaz na 2 volné vstupenky" do 30 kalendářních dní výhra propadává.

  • Vysvětelní ikonek v tipovačce:
  • - uložení editace vybraného zápasu
  • - uložení editace vybraného zápasu a editace dalšího zápasu
  • - neuloží změny v tipovaném zápase


  • Chybí v nabídce střelců hráč?

    I to se může stát. Pokud tato situace nastane, kontaktujte prosím administrátory soutěže kliknutím na odkaz pod editovaným zápasem - Chybí zde hráč?. Po odkliknutí vyskočí okno, ve kterém vyplníte tým a chybějícího hráče; potvrzením odeslat přijde administrátorům informace o požadavku doplnění hráče na soupisku daného týmu - ti to následně překontrolují dle www.hokej.cz či případně oficiálních stránek klubu a doplní/nedoplní na soupisku.
    Pozn: Soupisky hráčů jsou sepsány podle www.hokej.cz, aktuální ke dni 30.8.2011.

    Archiv uplynulých ročníků

    Všichni soutěžící si mohou prohlédnout uplynulé ročníky Brunovy tipovačky v našem archívu. Jsou zde jak výherci, tak všechny tipy soutěžících včetně bodového ohodnocení.

    Ceny v soutěži

  • Tipující, který tipne co nejpřesněji výsledek týmu HC Slovan Ústečtí Lvi, vyhrává poukaz na 2x volnou vstupenku (v případě, že přesných tipů je více, rozhoduje čas vložení tipu).
  • Hlavní ceny do soutěže pro TOP 10 jsou teprve připravovány. Brzy o nich budou všichni tipující informováni hromadným e-mailem, případně budou informacemi také zahlceny oficiální stránky Brunovy tipovačky.


  • Brunovu tipovačku naleznete na adrese http://www.brunova-tipovacka.cz. Informační panel na stránkách také zůstal zachován, v horní části stránek můžete vidět rolující informační text. Pokud jste nováčky v soutěži, prohlédněte si nejčastější dotazy, které byly pokládány v minulých ročnících soutěže (Časté dotazy, neboli FAQ - Frequently Asked Questions). Nově naleznete Brunovu tipovačku také na facebooku.

    Podmínky účasti v soutěži

    Soutěže se mohou zúčastnit všichni hokejoví fanoušci s trvalým pobytem na území ČR. V případě nezletilých a případné výhry musí být výhra přebrána zákonným zástupcem nezletilého. Soutěž probíhá od 14.9.2011 do posledního finálového zápasu.
    Sdílet článek na sociálních sítích

    Nejnovější články

    • Obránkyně Slovanu Veronika Hujová a brankářka Veronika Ortová obdržely nominaci na reprezentační akci žen U16 - Turnaj čtyř zemí, který se uskuteční ve dnech 17. – 22. dubna 2024 ve Švédsku. Kromě naší reprezentace se Turnaje čtyř zemí zúčastní také Švédky, Finky a Švýcarky. Děkujeme za skvělou reprezentaci našeho klubu.

    • 4. třída Slovanu o víkendu získala na turnaji vítězů CCM Malé ligy v Plzni 3. místo. Celorepubliková soutěž CCM Malá liga, která se hrála od září 2023 do března 2024 pořádala o víkendu finálový turnaj, kterého se zúčastnily vítězové skupin. HC Slovan Ústí nad Labem postoupil ze své skupiny jako vítěz a postupně se utkal s HC Bílí Tygři Liberec, Wolves Plzeň a BK Havlíčkův Brod. Ve velice vyrovnaných zápasech nakonec ústeckým mladíkům uteklo stříbro o jediný gól. Součástí turnaje vítězů byly i dovednostní soutěže, kde naši čtvrťáci získali ze šesti disciplín, hned čtyři 1. místa. Dětem a realizačnímu týmu děkujeme za skvělou reprezentaci klubu a města.

    • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

    Hlavní partneři

    Významní partneři

    Mediální partneři

    Partneři mládeže