Ú s t í n/L. - Příprava na nadcházející sezónu. Pro mnoho hráčů neoblíbená nutnost. Hokejisté stále častěji hovoří o tom, že v letní přípravě chybí různé doplňkové sporty, jako je fotbal, basketbal, hokejbal. V jednom z rozhovorů to přiznal i ústecký útočník Jan Alinč.

Zkušený forvard se zamýšlel nad rozdíly v přípravě v době, kdy s hokejem začínal a nyní. Nechal se slyšet, že současná příprava je zaměřená spíše na fyzičku. Naopak od tradičních her a zpestření se pozornost odklání. Tato slova si možná vzalo k srdci vedení ústeckého týmu a domluvilo Lvům již druhý fotbalový zápas.

O tom, že hokejistům nejde jen hra s holí, ale i práce s balónem, se přesvědčili všichni. Nejprve v souboji s MSK Trmice. Slovan po první půli vedl o dvě branky. Skórovali Alinč s Pazourem. Jenomže druhý poločas se zvrtnul a Trmice se nakonec radovaly z výhry 4:3. To nejlepší mělo teprve přijít. Skoro o měsíc později Lvi vyzvali Chuderov. Slovan sehrál utkání podle svých představ. Dařilo se i Janu Klozovi, který zaznamenal pět branek a dovedl tým k výhře 9:4.

Pokud by ústecká „Arma“ potřebovala kvalitního střelce, ví, na koho se obrátit. Samozřejmě s nadsázkou, protože služby Jana Kloze bude potřebovat Slovan v boji o extraligu. Fotbalové zápasy byly zpestřením letní přípravy, což kvitovali všichni hráči.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Ú s t í n/L. - Do Ústí nad Labem zavítal soupeř ze Slaného. První zápas vyhrálo Slaný vysoko 11:1. Domácím se však povedlo vytvořit tří brankový náskok, ale hosté jej v závěru během krátké chvíle smazali a v prodloužení vstřelili vítěznou branku. Deváťáci Slovanu tak berou z utkání pouze bod. Poslední zápas nadstavby čeká naše deváťáky v neděli proti Litoměřicím, kdy půjde o přímý souboj o druhé místo, které by nám zajistilo účast v závěrečném play-off o účast v extralize.

  • Dorostenecký Try-out

    20. 3. 2024

    Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže