Ú s t í n/L. - Ú s t í n/L. - Redakce webových stránek přicházi opět s projektem, ve kterém společně se čtenáři uděluje vysvědčení za odehranou sezonu. Ve třech článcích postupně ohodnotíme výsledky brankářů, obránců a útočníků. Poté porovnáme, jak se liší názory redakce a ústecké hokejové veřejnosti. Na hodnocení bude čas vždy jeden týden. Od pondělí do neděle.

Brankáři

Radek Fiala

Redakce dává známku: neklasifikován

Udělte známku jako ve škole: 1 2 3 4 5

Když přicházel do Ústí, vypadalo to, že v budoucnu bude jedničkou. Jenže stále má problémy se zraněními. Letos vypomáhal v Třebíči, když měl být měsíc v Ústí zase byl zraněný a neodchytal ani jeden zápas.

Pavel Francouz

Redakce dává známku: 1

Udělte známku jako ve škole: 1 2 3 4 5

Forma mu gradovala. Velmi mu pomohlo rozehrání v Třebíči, kde působil měsíc na podzim. Dostal se na báječné statistiky. V play off si vybojoval pozici jedničky a byl hlavním trumfem ve finále s Chomutovem. Škoda něšťastných branek ve třetím a sedmém barážovém mači. Pokud se bude i nadále zlepšovat, má před sebou za chvíli jednadvacetiletý student ústecké univerzity zajímavou budoucnost.

Zdeněk Orct

Redakce dává známku: 2

Udělte známku jako ve škole: 1 2 3 4 5

Parádní učitel mladých gólmanů, navíc sám toho zvládne v brance ještě dost. Až do semifinále se Pavlem Francouzem pravidelně střídal a podával spolehlivé výkony. Dvakrát byl v TOP 5 o hráče měsíce. Ve třetím semifinále v Havlíčkově Brodě ale rychle třikrát inkasoval, byl střídán a do branky se dostal už jen na jediný zápas baráže a v něm dostal nešťastný gól.

Dušan Salfický

Redakce dává známku: neklasifikován

Udělte známku jako ve škole: 1 2 3 4 5

Sám čekal, že se mu sezona podaří lépe. V Plzni se do branky moc nedostal, dokonce skončil i na tribuně. V Ústí při problémech zaskočil v šesti zápasech, dvakrát vychytal nulu a pomohl nastartovat dobré období Slovanu.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Obránkyně Slovanu Veronika Hujová a brankářka Veronika Ortová obdržely nominaci na reprezentační akci žen U16 - Turnaj čtyř zemí, který se uskuteční ve dnech 17. – 22. dubna 2024 ve Švédsku. Kromě naší reprezentace se Turnaje čtyř zemí zúčastní také Švédky, Finky a Švýcarky. Děkujeme za skvělou reprezentaci našeho klubu.

  • 4. třída Slovanu o víkendu získala na turnaji vítězů CCM Malé ligy v Plzni 3. místo. Celorepubliková soutěž CCM Malá liga, která se hrála od září 2023 do března 2024 pořádala o víkendu finálový turnaj, kterého se zúčastnily vítězové skupin. HC Slovan Ústí nad Labem postoupil ze své skupiny jako vítěz a postupně se utkal s HC Bílí Tygři Liberec, Wolves Plzeň a BK Havlíčkův Brod. Ve velice vyrovnaných zápasech nakonec ústeckým mladíkům uteklo stříbro o jediný gól. Součástí turnaje vítězů byly i dovednostní soutěže, kde naši čtvrťáci získali ze šesti disciplín, hned čtyři 1. místa. Dětem a realizačnímu týmu děkujeme za skvělou reprezentaci klubu a města.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže