Ú s t í n/L. - Do Mladé Boleslavi odjížděli Lvi plni očekávání, nadšení z možného, ale ještě celkem vzdáleného, postupu. Zato Boleslav dobře věděla, že musí zkrátka baráž vyhrát, aby uchovala nejvyšší soutěž ve svém městě. To se zřejmě i podepsalo na křečovité hře v prvním vzájemném duelu, ve kterém v brance chytal Marek Schwarz, mimo jiné i český reprezentant. Ten ale v utkání inkasoval celkem čtyři góly, díky kterým Ústí zvítězilo.

Jak dnešní, pro vás celkem nepovedený, zápas hodnotíte?

Dnes jsme hráli špatně. Od začátku až do konce. Ústí nás přehrávalo a bohužel jsme to nezvládli. Příští zápas musíme odehrát úplně jinak.

V první třetině jste měl celkem 10 zákroků, Francouz jen pět. Navíc vás jednou zachránila tyčka. Jakou jinou hru oproti vám Ústí hraje?

Všichni jsme věděli, jak je Ústí silný soupeř. Nám se bohužel nedařilo. A jak říkám, ten zítřejší zápas musí vypadat úplně jinak.

Jste extraligový tým, v čem se hra Slovanu od extraligového klubu liší?

Je to silný soupeř, vyhrál první ligu. Tam už takový rozdíl není. Jsou tam ambice postoupit a mají pro to stavěný tým a s tím musíme počítat.

Ve druhé třetině jste inkasovali tři góly. V oslabení, v přesilovce a při hře 5:5. Jak na vás tyto góly postupně působily?

Myslím, že to byly sehrané akce. Ten první gól byl docela o štěstí. Tam se to blbě odrazilo. S tím se dá těžko něco udělat.

S čím jste vstupovali do třetí třetiny, na čem jste se v kabině domlouvali?

Trenér nás moc nepochválil. Museli jsme hrát dopředu, abychom vstřelili nějaký gól. Bohužel se nám to nepovedlo. Pak jsme dostali další gól a bylo po zápase.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Obránkyně Slovanu Veronika Hujová a brankářka Veronika Ortová obdržely nominaci na reprezentační akci žen U16 - Turnaj čtyř zemí, který se uskuteční ve dnech 17. – 22. dubna 2024 ve Švédsku. Kromě naší reprezentace se Turnaje čtyř zemí zúčastní také Švédky, Finky a Švýcarky. Děkujeme za skvělou reprezentaci našeho klubu.

  • 4. třída Slovanu o víkendu získala na turnaji vítězů CCM Malé ligy v Plzni 3. místo. Celorepubliková soutěž CCM Malá liga, která se hrála od září 2023 do března 2024 pořádala o víkendu finálový turnaj, kterého se zúčastnily vítězové skupin. HC Slovan Ústí nad Labem postoupil ze své skupiny jako vítěz a postupně se utkal s HC Bílí Tygři Liberec, Wolves Plzeň a BK Havlíčkův Brod. Ve velice vyrovnaných zápasech nakonec ústeckým mladíkům uteklo stříbro o jediný gól. Součástí turnaje vítězů byly i dovednostní soutěže, kde naši čtvrťáci získali ze šesti disciplín, hned čtyři 1. místa. Dětem a realizačnímu týmu děkujeme za skvělou reprezentaci klubu a města.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže