Ú s t í n/L. - Od pondělí 14. února si můžete zakoupit vstupenky na 1. a 2. utkání bitvy o extraligu. Připravili jsme pro vás několik předprodejních míst. Vstupenky jsou k dispozici ve zlatnictví v Hypermarketu Globus, kavárně Cafe In v Obchodním centru Forum a samozřejmě také na pokladnách Zlatopramen Areny. Permanentky platí také na play off!

Cesta za extraligou začíná

Ústečtí Lvi v pátek 18. února vstupují do boje o extraligu. Ještě nevíme, kdo se nám postaví jako první soupeř, ale musíme být připraveni na každého! Naše mužstvo v čele s trenéry Rosolem a Skrbkem nachystané již je. Teď je na nás, abychom pro Lvy vytvořili pekelnou atmosféru bojů play off.

Platnost permanentek

Majitelé permanentek si vstupenky kupovat nemusí, jejich karty jim platí až do konce play off.

Cena vstupenek

Pro úvodní kolo play off je jednotné vstupné. Do modré sekce 90,- Kč a do žluté sekce 70,- Kč. Jeden z důvodů níže vysvětluje Marek Cimoracký z marketingového oddělení Ústeckých Lvů. „Jelikož budou na předprodejních místech vstupenky předtištěné, zvolili jsme jednotnou cenu. Pokud si pro vstupenky půjde například tatínek se svým 15 letým synem, nemohli by zakoupit dvě vstupenky vedle sebe,“ odůvodnil tento krok.

Nákup vstupenek mimo Zlatopramen Arenu

Své vstupenky na čtvrtfinále play off si můžete zakoupit již od pondělí 14. února. Kromě klasických předprodejů na pokladnách Zlatopramen Areny máte možnost využít předprodejní místa.

První je v trmickém Hypermarketu Globus. Ve zlatnictví budou k dispozici vstupenky do žlutých sekcí za 70,- Kč. Konkrétně sektory B a D.

Druhým předprodejním místem je kavárna Cafe In v Obchodním centru Forum. Zde budou k prodeji také vstupenky do žlutých sekcí B a D. „Víme, že ne každý má čas dostavit se k předprodeji do Zlatopramen Areny ve všední den, chceme proto našim fanouškům nákup vstupenek na vrchol sezony, co nejvíce ulehčit,“ řekl Cimoracký.

Nákup vstupenek ve Zlatopramen Areně

Dále jsou připraveny klasické předprodeje na pokladnách Zlatopramen Areny. Termíny jsou pondělí 14. a středa 16. února. Otevřena bude vždy jedna pokladna, a to v čase od 15 do 19 hodin.

Nákup vstupenek v den utkání

V pátek 18. února budou pokladny otevřeny již od 16 hodin. V sobotu budou před druhým soubojem pokladny otevřeny od 15 hodin.

Na pokladně číslo 2 si můžete zakoupit pouze vstupenky ke stání. Na ostatních pokladnách budete mít k dispozici vstupenky do všech sektorů. V rámci urychlení prodeje budou na pokladně číslo 5 k dispozici předtištěné vstupenky. „K předtištění vstupenek jsme přistoupili, protože desítky, možná stovky fanoušků dorazí k pokladnám až pár minut před začátkem utkání. Chceme udělat všechno proto, aby byli všichni v hledišti již před úvodním buly,“ okomentoval tuto změnu v prodeji vstupenek Cimoracký.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Dorostenecký Try-out

    20. 3. 2024

    Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

  • Ústí nad Labem - Jak jsme Vás již informovali začátkem března ohledně nové identity A-týmu, který v nové sezoně bude vystupovat pod názvem HC Slovan Ústečtí Lvi a zároveň bude mít vlastní webové stránky a sociální sítě. Je potřeba dodat, že stávající web slovanusti.cz, facebookové a instagramové stránky se budou věnovat dění kolem mládeže Slovanu. Budeme Vás informovat podrobně o dění kolem mladých nadějích Slovanu a celkové práce všech trenérů a lidí kolem mládeže.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže