Ú s t í n/L. - V dalším, již 10. kole, bude Lvy hostit celek SK Kadaň. Kadanští jsou se čtyřmi výhrami, jednou remízou a třemi prohrami v průběžném pořadí na sedmém místě. Ústečtí spadli po první prohře v domácím prostředí na třetí místo, ale na první České Budějovice ztrácejí pouze jeden bod. Utkání se hraje v pondělí 4.10.2004 od 18:00.
Kadaňští mají oproti Ústeckým Lvům za sebou dvě vítězná utkání. Slovan totiž v posledním zápase nedokázal odolat Budějovickým posilám z NHL, Prospalovi a Dvořákovi. V posledním domácím utkání se Kadaňští utkali se silným soupeřem HC Kometou Brno. Po bezbrankové "oťukávací" první třetině ve druhé strhnul ukazatel skóre na stranu kadaňských Vobořil a ve třetí třetině ještě pojistil výhru Polák, takže konečný stav zápasu byl 2:0. V dalším (posledním odehraném) kole Kadaňští znovu získali tři body za další výhru 2:0, tentokráte v Třebíči. Na těchto bodech měli největší podíl Hlusička a Žák, kteří oba vsítili po jedné brance.

Nejproduktivnějšími hráči celku SK Kadaň jsou s pěti body za jeden gól a čtyři přihrávky útočník Kajer Miloš a se čtyřmi body za tři góly a jednu asistenci skvěle střílející obránce i s extraligovými zkušenostmi z Plzně Klaus Martin.

Kadaňští budou mít zřejmě problémy s obranou. V posledním utkání s Třebíčí se totiž zranil obránce Kivoň a nenastoupí minimálně 4 týdny. Další mezera v obraně vznikne po Staňkovi, který si poranil rameno a zřejmě do utkání také nezasáhne. Uvidíme tedy, zda SK Kadaň v pondělí vytvoří sňůru tří zápasů bez porážky, nebo Slovan opět upevní svoji pozici v průběžné klasifikaci nebo dokonce při případné prohře Chomutova nebo Českých Budějovic poskočí v tabulce opět výš.

Poslední vzájemné zápasy v minulé sezóně:
SK Kadaň - HC Slovan Ústí nad Labem 3:2
HC Slovan Ústí nad Labem - SK Kadaň 4:3

Předpokládané sestavy:
SK Kadaň:
Jež – Klaus, Špelda, Štelcich, Hlavatý, Kameš, Vobořil, Pospíšil – Stavenský, Kuchler, Polanský – J. Polák, Hlusička, Kajer – Žák, Jabrocký, Postl – Pelán, Derfler, Kreuzman – Tvrdek.
Ústí n/L:
Sáblík – Mazanec, Pavlas, Kudrna, Kočí, Drábek, Kríž, Kubeš, Vála – Hodek, Koudelka, Jelínek – Fink, Pazourek, Švík – Kudrna, Sýkora, Jankových – Přeučil, Lipina, Buďa.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Ú s t í n/L. - Do Ústí nad Labem zavítal soupeř ze Slaného. První zápas vyhrálo Slaný vysoko 11:1. Domácím se však povedlo vytvořit tří brankový náskok, ale hosté jej v závěru během krátké chvíle smazali a v prodloužení vstřelili vítěznou branku. Deváťáci Slovanu tak berou z utkání pouze bod. Poslední zápas nadstavby čeká naše deváťáky v neděli proti Litoměřicím, kdy půjde o přímý souboj o druhé místo, které by nám zajistilo účast v závěrečném play-off o účast v extralize.

  • Dorostenecký Try-out

    20. 3. 2024

    Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže