Ú s t í n/L. - V sedmém kole se utkají ústečtí hokejisté o další body s týmem SK Horácká Slavia Třebíč. Utkání se hraje v sobotu 25.09.04 v 17:00. Třebíčtí z dosavadních šesti zápasů dokázali pouze jednou bodovat a i když jim třikrát body utekly pouze o jedinou branku, nic to nemění na faktu, že v tabulce se třemi body za výhru v Mladé Boleslavi okupují předposlední místo.
K vítězství s Mladou Boleslaví přispěly možná i změny v sestavě. Především to byla změna v brance, ve které Luňáka nahradil Jan Koťátko, kterého možná znáte z působení v dresu extraligových libereckých Bílých Tygrů. Koťátko v zápase s Mladou Boleslaví podržel Třebíčské skvělými zákroky a hlavní trenér Kamil Konečný mohl být jen spokojen. Byl zajisté spokojen i s Lukášem Valkem, který se v zápase s Mladou Boleslaví vrátil na led a hned ve čtvrté minutě poslal svůj tým do vedení, když po dlouhém pasu od Říhy doslova protančil obranou Mladoboleslavských a překonal i golmana hostí.

V útočných řadách vynikají zejména Miroslav Fišer, který se čtyřmi brankami a třemi asistencemi zatím vede kanadské bodování, ale také Robert Holý, který je na druhém místě se třemi góly a jednou asistencí.
V obranných řadách jsou jistě důležitou oporou Přemysl Duben, který má již zkušenosti i ze zámořské NHL a Miloslav Topol, jež působil například v extraligovém týmu HC Keramika Plzeň, ale i v týmu Ústeckých Lvů.

Slovan okupuje druhou příčku v celkové tabulce první ligy a na první České Budějovice ztrácí pouze jeden bod. Případná prohra Budějovic a výhra Slovanu by tedy mohly vynést Lvy až na první místo v tabulce.

Poslední vzájemné zápasy v minulé sezóně:
SK Horácká Slavia Třebíč - HC Slovan Ústí nad Labem 2:4
HC Slovan Ústí nad Labem - SK Horácká Slavia Třebíč 3:4 pr.
HC Slovan Ústí nad Labem - SK Horácká Slavia Třebíč 4:2
SK Horácká Slavia Třebíč - HC Slovan Ústí nad Labem 6:3

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Dorostenecký Try-out

    20. 3. 2024

    Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

  • Ústí nad Labem - Jak jsme Vás již informovali začátkem března ohledně nové identity A-týmu, který v nové sezoně bude vystupovat pod názvem HC Slovan Ústečtí Lvi a zároveň bude mít vlastní webové stránky a sociální sítě. Je potřeba dodat, že stávající web slovanusti.cz, facebookové a instagramové stránky se budou věnovat dění kolem mládeže Slovanu. Budeme Vás informovat podrobně o dění kolem mladých nadějích Slovanu a celkové práce všech trenérů a lidí kolem mládeže.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže