Ú s t í n/L. - Dnes se ve Lví aréně hrálo o druhé místo a tak byl k vidění naprosto jiný hokej, než poslední domácí střetnutí. Kometa se dostala do vedení již v 55. sekundě zápasu a i po zbytek zápasu ukázala, že jí přední místa patří právem.
Začátek druhé třetiny patřil právě Brňanům a Lvi jen se štěstím odolávali tlaku, který hráči v modrém produkovali. Postupně se hra vyrovnala a pravidlo nedáš-dostaneš asi rozhodlo o vítězství domácích. V sedmé minutě udělali hosté chybu, kterou využil kapitán Hodek a nadvakrát překonal brankáře hostí Maláče. Dvě minuty na to, po vypršení trestu domacího obránce Kočího hráli Lvi přesilovku pět na tři a dokázali ji za 27 sekund využít. Což byla pro dobře hrající Brno rána, na kterou už do konce zápasu nenašli odpověď. Podařilo se jim několik minut před koncem snížit z úniku, ale to už bylo vše.




Lvi nastupují k souboji o druhou příčku v tabulce


Na vhazování před brněnskou brankou Martin Koudelka


Tomáš Sýkora v souboji se Lhotským u mantinelu. Hra byla tvrdá, ale čistá z obou stran


Lvi se radují z gólu na 2:1


V obranném pásmu bojuje s přesilou Aleš Pavlas


Ondra Kubeš s Ladislavem Vlčkem bojují na začátku druhé třetiny v obranném pásmu


Po čtvrtém gólu Slovanu došlo ke střídání v brance hostí. Brankář Rech (v brance) už do konce zápasu nepustil ani jeden kotouč za svá záda.


Aleš Pavlas při rozehrávce v poslední třetině


Ondřej Kubeš střídá


Lavička domácích při oddychovém času hostí


Tomáš Sýkora prohrál vhazování na obranné modré


Ještě podat ruce dobře hrajícímu soupeři


... a hurá poděkovat divákům
Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Obránkyně Slovanu Veronika Hujová a brankářka Veronika Ortová obdržely nominaci na reprezentační akci žen U16 - Turnaj čtyř zemí, který se uskuteční ve dnech 17. – 22. dubna 2024 ve Švédsku. Kromě naší reprezentace se Turnaje čtyř zemí zúčastní také Švédky, Finky a Švýcarky. Děkujeme za skvělou reprezentaci našeho klubu.

  • 4. třída Slovanu o víkendu získala na turnaji vítězů CCM Malé ligy v Plzni 3. místo. Celorepubliková soutěž CCM Malá liga, která se hrála od září 2023 do března 2024 pořádala o víkendu finálový turnaj, kterého se zúčastnily vítězové skupin. HC Slovan Ústí nad Labem postoupil ze své skupiny jako vítěz a postupně se utkal s HC Bílí Tygři Liberec, Wolves Plzeň a BK Havlíčkův Brod. Ve velice vyrovnaných zápasech nakonec ústeckým mladíkům uteklo stříbro o jediný gól. Součástí turnaje vítězů byly i dovednostní soutěže, kde naši čtvrťáci získali ze šesti disciplín, hned čtyři 1. místa. Dětem a realizačnímu týmu děkujeme za skvělou reprezentaci klubu a města.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže