Ústí nad Labem - Jeden ze zápasů 12. kola první ligy byl na pořadu dne i v ústecké Zlatopramen Areně. Domácí hostili celek z Vysočiny, HC Rebel Havlíčkův Brod. Severočechům se podařilo hosty přestřílet a zvítězit 8:4. Jedním z aktérů střetnutí byl i devátý nejproduktivnější hokejista první ligy letošního ročníku, Vojtěch NĚMEC. Druhý nejproduktivnější havlíčkobrodský hráč si do svých osobních statistik připsal v zápase se Lvy dvě branky a jednu asistenci.

Jak byste zhodnotil dnešní utkání?

Dnešní utkání hodnotím celkově hodně špatně, nevyhráli jsme tu. Je pěkný výsledek, že jsme dokázali Ústí venku vstřelit čtyři branky, ale osm jich dostat, to je katastrofa.

S jakými ambicemi jste jeli na sever Čech?

Nepřijeli jsme s žádnými přehnanými ambicemi, chtěli jsme sehrát minimálně vyrovnanou partii, a kdyby se to povedlo, tak i překvapit. To se nám bohužel nepovedlo, ale takhle katastrofálně, to je špatné.

S jakou taktikou jste do Ústí přijeli?

Chtěli jsme hrát zodpovědně dozadu a dopředu hrát to, co umíme. Potvrdit to, že máme druhý nejlepší útok se nám povedlo, ale bohužel jsme osmkrát inkasovali.

Čím si vysvětlujete, že jste nebyli schopní ze sedmi odehraných zápasů venku ani jeden vyhrát za tři body, zato v domácím prostředí jste ztratili zatím pouhé dva body?

Těžko říct, asi každému mančaftu se hraje lépe doma před vlastním publikem než venku, to potvrdí každý hráč.

Dnes jste nastoupil v prvním útoku na levém křídle společně s Jiřím Ondráčkem a Miroslavem Třetinou. Jak se Vám s nimi hrálo?

Odehráli jsme spolu první zápas, místo Václava Meidla, který byl v pátek na Kometě a nějaký čas tam ještě pobude. Uvidíme, jak to bude klapat, dnes to vypadalo celkem slušně, šance jsme si vytvořili. Když to takhle půjde dál, budeme spokojení.

Víte, že v tabulce první ligy ČR máte druhý nejlepší útok?

Ano, vím. Je to jedině dobře, hlavně musíme dávat více gólů než soupeři, to je základ. Už je jedno jestli vyhrajete 2:1 nebo 10:5.

Překvapil Vás dnes něčím Slovan?

Nepřekvapil, my udělali obrovské množství individuálních chyb, a to nás stálo osm gólů.

Foto: http://www.hcrebel.cz

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Obránkyně Slovanu Veronika Hujová a brankářka Veronika Ortová obdržely nominaci na reprezentační akci žen U16 - Turnaj čtyř zemí, který se uskuteční ve dnech 17. – 22. dubna 2024 ve Švédsku. Kromě naší reprezentace se Turnaje čtyř zemí zúčastní také Švédky, Finky a Švýcarky. Děkujeme za skvělou reprezentaci našeho klubu.

  • 4. třída Slovanu o víkendu získala na turnaji vítězů CCM Malé ligy v Plzni 3. místo. Celorepubliková soutěž CCM Malá liga, která se hrála od září 2023 do března 2024 pořádala o víkendu finálový turnaj, kterého se zúčastnily vítězové skupin. HC Slovan Ústí nad Labem postoupil ze své skupiny jako vítěz a postupně se utkal s HC Bílí Tygři Liberec, Wolves Plzeň a BK Havlíčkův Brod. Ve velice vyrovnaných zápasech nakonec ústeckým mladíkům uteklo stříbro o jediný gól. Součástí turnaje vítězů byly i dovednostní soutěže, kde naši čtvrťáci získali ze šesti disciplín, hned čtyři 1. místa. Dětem a realizačnímu týmu děkujeme za skvělou reprezentaci klubu a města.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže