Ú s t í n/L. - Čas příprav dospěl ke svému konci a nastává hra naostro. Začíná nová sezóna první hokejové ligy 2010/2011. Jako první soupeř proti Lvům nastoupí Kohouti z Tábora ve středu 15.9.2010 od 18:00 ve Zlatopramen Aréně. Pokud se na utkání nebudete moci dostavit osobně, můžete sledovat online přenos.

Aktuální forma Tábora

Táboru se příprava vcelku povedla. Téměř 50% úspěšnost a většinou na domácím ledě. To svědčí o domácí síle Kohoutů. Největší porážku 5:1 jim uštědřil nováček z Litoměřic, avšak na druhou stranu dokázal tábor zvítězit 6:2 nad Havlíčkovým Brodem. I v Táboře se míchalo sestavami, a proto není úplně jasné, s kým a v jaké kombinaci nastoupí na led Zlatopramen Arény.

Opory Tábora

Během přípravy Tábor posílil o tři nové hráče. Jsou jimi David Jonáš, Jaroslav Török a Tomáš Petráček. Krom Petráčka posílí útočné řady. Navíc Török se během přípravy stal druhým nejlepším nahrávačem klubu. Dalšími velkými oporami Tábora jsou Milan Kostourek, jenž se stal nejlepším střelcem přípravy. V těsném závěsu za ním je David Nedorost a Jan Kudrna.

Vzájemné duely

Tábor pro Lvy v loňské sezóně neznamenal moc velkou překážku. Hned v prvním měření sil na jihočeském ledě Slovan porazil Tábority 3:1. Druhé měření sil přineslo další výhru 3:2. Třetí vzájemné utkání velmi uspokojilo ústecké fanoušky. Lvi jim totiž nadělili před Vánocemi skvělý vánoční dárek. Slovan vyklepl Kohouty 12:1. O góly se tehdy postaralo mnoho ústeckých hráčů. Poslední loňský duel opět s přehledem vyhráli Lvi, kteří Tábor překonali 5:3. Tábor by tak na úvod ligy neměl pro Lvy znamenat větší problém, avšak nechme se překvapit.

Sestavy z posledních zápasů

HC Slovan Ústečtí Lvi:
Orct (30. Francouz) - Němeček, Pojkar, Klobouček, Boháč, Hořava, Gureň, L. Poživil, Holomek - Janků, Alinč, Pazourek - Kloz, Pajič, Šagát - Diviš, Hanzl, Rod - Kanko, Mikulík, Ludvík.


Hockey Club Tábor:
Čech (Halmoši) – Kudrna, Lukáč, Kanov, Havran, Černý, Zíb, Koktan – Nedorost, Šperger, Kocar – Török, Kostourek, Ježek – Mrkvička, Padělek, Krätzer – Jonáš, Vild, Petráček.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Obránkyně Slovanu Veronika Hujová a brankářka Veronika Ortová obdržely nominaci na reprezentační akci žen U16 - Turnaj čtyř zemí, který se uskuteční ve dnech 17. – 22. dubna 2024 ve Švédsku. Kromě naší reprezentace se Turnaje čtyř zemí zúčastní také Švédky, Finky a Švýcarky. Děkujeme za skvělou reprezentaci našeho klubu.

  • 4. třída Slovanu o víkendu získala na turnaji vítězů CCM Malé ligy v Plzni 3. místo. Celorepubliková soutěž CCM Malá liga, která se hrála od září 2023 do března 2024 pořádala o víkendu finálový turnaj, kterého se zúčastnily vítězové skupin. HC Slovan Ústí nad Labem postoupil ze své skupiny jako vítěz a postupně se utkal s HC Bílí Tygři Liberec, Wolves Plzeň a BK Havlíčkův Brod. Ve velice vyrovnaných zápasech nakonec ústeckým mladíkům uteklo stříbro o jediný gól. Součástí turnaje vítězů byly i dovednostní soutěže, kde naši čtvrťáci získali ze šesti disciplín, hned čtyři 1. místa. Dětem a realizačnímu týmu děkujeme za skvělou reprezentaci klubu a města.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže