Ve čtvrtek 2. září 2010 zavítá na led ústecké Zlatopramen arény celek SK Kadaň. Úvodní bully zápasu bude vhozeno v 18:00 hodin. Ústečtí Lvi se utkají s tímto klubem již podruhé v přípravných zápasech. Poslední vzájemné střetnutí obou celků dopadlo lépe pro ústecké, kdy zvítězili na ledě Kadaně 2:1. Zajímá vás, zda budou Lvi opět úspěšnější? Tak neváhejte a přijďte je spolu s námi podpořit.

Sezóna 2009/2010

V sezóně 2009/2010 se oba týmy vzájemně střetly celkem osmkrát. Týmy odehrály dva zápasy v základní části 1. hokejové ligy a další dva zápasy na ně čekaly v nadstavbové části sudá-lichá. Ze všech těchto vzájemných bojů vždy vyšli vítězně právě ústečtí. Konečné výsledky zápasů - 4:3pp, 0:6, 4:9, 5:2. Kadaň se probojovala i do vyřazovacích bojů play-off, kde ve čtvrtfinále narazila právě na Ústecké Lvy. Papírově silnější Lvi proti Kadani ani jednou nezaváhali a potvrdili tak svou roli favorita. I přes to, že Slovan dokázal hladce zvítězit čtyřikrát v řadě za sebou poměrem 3:1, 4:0, 6:8 a 1:6, kadaňští bojovali do posledních sil a pro ústecký celek byli důstojným soupeřem.

Soupiska SK Kadaň

Na soupisce SK Kadaň v současné době figuruje 28 hráčů. Trenér Antonik může do sestavy zařadit brankáře Kamila Jarinu, Jana Kaššáka, Tomáše Závorku a Erika Štěrbu. Do obrany má k dospozici beky Libora Hlubučka, Ondřeje Maška, Petra Přindiše, Josefa Révaye, Tomáše Schmidta, Martina Szakala, Jakuba Trefného, Jana Zmeškala a Michala Žižku. Do útoku může vyslat Davida Balásze, Jakuba Bauera, Ladislava Bouška, Tomáše Bursíka, Václava Eiselta, Petra Frieberga, Jakuba Hofmeistera, Jiřího Charouska, Martina Kadlece, Jakuba Marečka, Stanislava Mikšovice, Jakuba Mužíka, Tibora Radulaye, Tomáše Rohana a Karla Tona. Nejnovějšími příchozími posilami jsou tři posledně jmenovaní útočníci, kteří přišli do Kadaně z partnerského Chomutova. Kadaň je členem projektu 3K, což znamená, že velmi úzce spolupracuje s kluby KLH Chomutov a Klášterec nad Ohří. Výhodou této spolupráce je možnost půjčování hráčů mezi výše jmenovanými kluby. Při pohledu na sestavu Kadaně se může mnohým hokejovým fanouškům zdát, že se přehlédli a koukají na soupisku Chomutova. Jména jako např. Jarina, Révay Szakal, Trefný, Boušek, Eiselt, Charousek, Mikšovic si jistě mnozí z vás pamatují z dob, kdy oblékali dres KLH Chomutov.

Sestavy z posledních zápasů:

HC Slovan Ústečtí Lvi: Francouz - Němeček, Pojkar, Vobořil, Boháč, Hořava, Gureň, Poživil, Holomek, Janků, Havlíček, Pazourek, Hovorka, Pajič, Šagát, Diviš, Hanzl, Kloz, Kanko, Mikulík, Rod.

SK Kadaň: Jarina (Závorka) - Schmidt, Szakal, Všetečka, Hlubuček, Trefný, Přindiš, Mašek, Zmeškal, Balász, Bauer, Bursík, Ton, Freiberk, Mužík, Eiselt, Kadlec, Radulay, Rohan, Mareček, Hofmeister.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže