Liberec - Ústí nad Labem začne 12.8.2010 v 17:00 a budete ho moci sledovat na našich podrobných onlajnech.">
Ú s t í n/L. - Z města aut se přesuneme do města pod Ještědem, kde se odehraje již druhé kolo Tipsport Cupu. Ústecké Lvy bude nyní hostit tým Bílých Tygrů z Liberce, který momentálně vede tabulku Tipsportcupu skupiny "B". Utkání Liberec - Ústí nad Labem začne 12.8.2010 v 17:00 a budete ho moci sledovat na našich podrobných onlajnech.

Vzájemná střetnutí (Jak šel čas...)

Tipsport Cup 2007/2008 (skupina "C")
Šelmy z Ústí nad Labem a Liberce na sebe narazily již v Tipsport Cupu před sezónou 2007/08. První zápas dopadl pro Lvy milosrdněji než ten druhý - na domácím ledě Tygrů prohráli ústečtí 3:2. Čtvrté kolo TS Cupu se odehrálo v Ústí, kde ústečtí dostali šestigólový příděl a nulou se tedy mohl chlubit jak Milan Hnilička, tak (tehdy z Ústí zapůjčený) Michal Fikrt.
Celkové umístění ve skupině "C":
1. Bílí Tygři Liberec - 12 bodů
4. HC Slovan Ústečtí Lvi - 4 body

Tipsport Cup 2008/2009
V tomto ročníku proti sobě tito soupeři nestáli. Zatímco Liberec byl stále ve skupině "C", Slovan hrál skupinu "A".

Tipsport Cup 2009/2010 (skupina "B")
Ačkoli Ústečtí prohráli na ledě hostí stejným výsledkem jako před dvěmi lety (Liberec - Ústí 3:2), celkové umístění ve skupině "B" bylo příznivější pro Slovan.
Celkové umístění ve skupině "B":
1. HC Slovan Ústečtí Lvi - 9 bodů
4. Bílí Tygři Liberec - 4 body

Pozn: V tomto ročníku se dostal Slovan až do semifinále se Spartou. Bohužel pro Lvy se 22 sekund před koncem Sparta ujala vedení 5:4 a postoupila tak do finále se Zlínem.

Změny v týmu Bílí Tygři Liberec

Odchody:
Před sezonou 2010/2011 z týmu odešel Radek Matějovský, kterému skončilo hostování z HC Plzeň 1929. Hostování taktéž skončilo hráčům Miko Malkamäki (FIN) a Jason DeSantis (AHL). Richard Jareš přestoupil do HC BENZINA Litvínov, Václav Nedorost a Milan Bartovič do KHL. Kde najdou svá působiště Tero Leinonen, Tomáš Harant, Zdeněk Blatný a Michal Fikrt, to ještě ukáže čas.

Příchody:
Jméno, které ústeckým fanouškům není neznámé, je Marek Trončinský. Hráč, který byl v minulé sezóně na střídavé starty u Lvů z Kladna. Marek se ovšem rozhodl oblékat dres Bílých Tygrů. Dalšími posilami jsou Miloslav Hořava, Václav Tomíček, Tomáš Vošvrda, David Štich, Jaroslav Kudrna a Tomáš Vak.

Sestavy z minulých zápasů:

Bílí Tygři Liberec: Vošvrda (Nedvídek) - Trončinský, Rýgl, Kolmann, Moravec, Holub, Štich, Mrkvička - Špaček, Kudrna, Klimenta - Skalický, Urban, Bárta - Kica, Pabiška, Tomíček - Nevyhoštěný, Kedršt, Jánošík F.

HC Slovan Ústečtí Lvi: Orct (Francouz) - Němeček, Pojkar, Klobouček, Zeman, Brož, Gureň, Vojta, Boháč - Mikulík, Alinč, Dragoun, Janků, Pajič, Ludvík, Hovorka, Diviš, Čurilla, Kloz, Hanzl, Rod

Aktuální tabulka Tipsport Cupu - skupina "B":

1. Bílí Tygři Liberec       1 zápas   3:1  3 body
2. BK Mladá Boleslav        1 zápas   4:2  3 body
3. HC VCES Hradec Králové   1 zápas   4:3  3 body
4. HC Slovan Ústečtí Lvi    1 zápas   2:4  0 bodů
5. HC Vagnerplast Kladno    2 zápasy  4:7  0 bodů

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Obránkyně Slovanu Veronika Hujová a brankářka Veronika Ortová obdržely nominaci na reprezentační akci žen U16 - Turnaj čtyř zemí, který se uskuteční ve dnech 17. – 22. dubna 2024 ve Švédsku. Kromě naší reprezentace se Turnaje čtyř zemí zúčastní také Švédky, Finky a Švýcarky. Děkujeme za skvělou reprezentaci našeho klubu.

  • 4. třída Slovanu o víkendu získala na turnaji vítězů CCM Malé ligy v Plzni 3. místo. Celorepubliková soutěž CCM Malá liga, která se hrála od září 2023 do března 2024 pořádala o víkendu finálový turnaj, kterého se zúčastnily vítězové skupin. HC Slovan Ústí nad Labem postoupil ze své skupiny jako vítěz a postupně se utkal s HC Bílí Tygři Liberec, Wolves Plzeň a BK Havlíčkův Brod. Ve velice vyrovnaných zápasech nakonec ústeckým mladíkům uteklo stříbro o jediný gól. Součástí turnaje vítězů byly i dovednostní soutěže, kde naši čtvrťáci získali ze šesti disciplín, hned čtyři 1. místa. Dětem a realizačnímu týmu děkujeme za skvělou reprezentaci klubu a města.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže