Ústí n.L. – Ve středu 26. května 2010 bude odpoledne v Obchodním centru Forum patřit příznivcům žlutomodrých barev. Pro všechny fanoušky Ústeckých Lvů je připravena autogramiáda hokejistů, které klub představil na nedávné tiskové konferenci. Program odstartuje v 16.00hodin a nebudou chybět ani soutěže o permanentní vstupenky na nadcházející sezónu!

Představení nových tváří

Ve středu 26. května 2010 od 16.00hodin v Obchodním centru Forum startuje autogramiáda Ústeckých Lvů. V blízkosti kavárny Café In (2. patro) se fanouškům představí všichni noví hráči, které klub odtajnil na nedávné tiskové konferenci. Na dotazy fanoušků budou připraveni: brankář Pavel Francouz, obránce Petr Hořava a čtyřlístek útočníků Marek Čurilla, Richard Diviš, David Ludvík a Tomáš Rod.

Proč by fanoušci Slovanu neměli chybět na této akci? „Připravili jsme pro naše příznivce možnost setkat se s novými členy našeho týmu. Společně si mohou zasoutěžit, třeba o permice na příští sezónu,“ dodal k chystané akci marketingový asistent klubu Přemysl Zeman.

První zkoušku pro Francouze zajistí fanoušci

Program zpestří doprovodné soutěže. Fanoušci budou mít možnost vyzkoušet brankářské kvality účastníka posledního MS hráčů do 20 let Pavla Francouzce nebo se utkat s hokejisty Slovanu na připravené herní konzoli.

O rozproudění atmosféry se postará také vystoupení cheerleaders Fire Stars. Programem bude provázet Kamil Bílský.

Prostor bude jistě na dotazy fanoušků a akce bude vrcholit autogramiádou výše uvedených hokejistů. Tak si přijďte zpříjemnit středeční odpoledne do Obchodního centra Forum! Těší se na vás hokejisté HC Slovan Ústečtí Lvi!

Mediálními partnery akce jsou rádio Fajn North Music, televize R1 Lyra, Jasnet Production a týdeník Naše Adresa.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže