L i b e r e c - Ve dnech 27. a 28. března se za účasti šesté třídy Ústeckých Lvů uskutečnil v Liberci 8. ročník Memoriálu Jaroslav Kasíka. Turnaj se v sobotu hrál systémem každý s každým, v neděli bylo na pořadu play off, utkání o 3. místo a finále. Celý turnaj se odehrál ve Svijanské aréně, finále proběhlo na ledě Tipsport arény.

Jako první se v sobotu ústečtí hokejisté střetli s týmem Litoměřic a toto utkání skončilo zaslouženou remízou. V dalším zápase vyzvala Lvíčata domácí Liberec, a přestože byla v zápase lepším týmem, nedokázala udržet vedení a opět pouze remizovala. V podvečer byl na pořadu zápas s Děčínem, ve kterém se hrálo o celkové prvenství ve skupině. A bylo to do třetice utkání, ve kterém Ústečtí, přestože dlouho vedli, uhráli pouze remízu. Ačkoliv ani jednou neprohráli, obsadili až celkové třetí místo ve skupině.

V neděli ráno tak nastoupili ústečtí šesťáci v play off proti domácímu Liberci. Zápas se jim ale příliš nepovedl a svému soupeři podlehli 4:6. Boj o bronzovou medaili byl na pořadu hned v poledne. Lvíčci hráli proti Litoměřicím, které rozdrtili poměrem 8:3.

Ve finále se na ledě Tipsport arény střetli domácí Bílí Tygři s Děčínem, který se stal bez porážky vítězem turnaje.

Výsledky Ústeckých Lvů:

sobota 27. 3.

Litoměřice - Ústečtí Lvi 3:3 (2:1, 0:1, 1:1).
Branky a asistence: Patyk (Moucha), Magasanik (Kubín), Patyk (Vytejček).

Liberec - Ústečtí Lvi 8:8 (3:3, 2:1, 3:4).
Branky a asistence: Loukota (Patyk, Zdvořáček), Zdvořáček (Moucha, Patyk), Kubín (Magasanik), Magasanik (Bejček), Loukota (Patyk), Patyk (Loukota, Zdvořáček), Moucha, Patyk (Komár).

Ústečtí Lvi - Děčín 3:3 (2:2, 1:0, 0:1).
Branky a asistence: Loukota (Zdvořáček), Zdvořáček (Loukota), Kubín (Magasanik).

neděle 28. 3.

play off

Liberec - Ústečtí Lvi 6:4 (2:1, 3:2, 1:1).
Branky a asistence: Zdvořáček (Patyk), Ščerba (Bejček), Patyk (Zdvořáček), Komár (Patyk, Zdvořáček).

o 3. místo
Litoměřice - Ústečtí Lvi 3:8 (1:4, 2:2, 0:2).
Branky a asistence: Magasanik, Patyk (Loukota), Moucha, Loukota (Patyk, Netopilík), Loukota (Patyk, Zdvořáček), Patyk (Zdvořáček, Moucha), Magasanik (Pícha), Pícha.

Sestava Ústeckých Lvů:

Landt - Komár, Moucha, Janíček, Vytejček, Brigadoi, Netopilík - Loukota, Patyk, Zdvořáček - Pícha, Kubín, Magasanik - Ščerba, Zich.

Konečné pořadí turnaje:

	1. HC Děčín
	2. HC Bílí Tygři Liberec
	3. HC Slovan Ústečtí Lvi
	4. HC Stadion Litoměřice
Nejlepším obráncem turnaje byl vyhlášen ústecký Jakub Janíček.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Obránkyně Slovanu Veronika Hujová a brankářka Veronika Ortová obdržely nominaci na reprezentační akci žen U16 - Turnaj čtyř zemí, který se uskuteční ve dnech 17. – 22. dubna 2024 ve Švédsku. Kromě naší reprezentace se Turnaje čtyř zemí zúčastní také Švédky, Finky a Švýcarky. Děkujeme za skvělou reprezentaci našeho klubu.

  • 4. třída Slovanu o víkendu získala na turnaji vítězů CCM Malé ligy v Plzni 3. místo. Celorepubliková soutěž CCM Malá liga, která se hrála od září 2023 do března 2024 pořádala o víkendu finálový turnaj, kterého se zúčastnily vítězové skupin. HC Slovan Ústí nad Labem postoupil ze své skupiny jako vítěz a postupně se utkal s HC Bílí Tygři Liberec, Wolves Plzeň a BK Havlíčkův Brod. Ve velice vyrovnaných zápasech nakonec ústeckým mladíkům uteklo stříbro o jediný gól. Součástí turnaje vítězů byly i dovednostní soutěže, kde naši čtvrťáci získali ze šesti disciplín, hned čtyři 1. místa. Dětem a realizačnímu týmu děkujeme za skvělou reprezentaci klubu a města.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže