Ú s t í n/L. - Nebaví vás se na hokej jen koukat a rádi byste si ho sami zahráli? Není nic jednoduššího, než si spolu s dalšími hokejovými nadšenci zahrát, a to konkrétně 26.12.2009 od 11:00 na ledové ploše v Povrlech. Jediné co potřebujete, je hokejová výstroj (její kvalitu a obsah zvažte sami podle toho, jak moc se cítíte být ohroženi), hokejka, brusle a hlavně pořádná dávka nadšení a odhodlání užít si spoustu zábavy

Tuto akci pořádá ústecký FanClub Lion Patriots, který se této akce drží už pár let. Loni bylo přítomno 23 fanoušků, kteří si chtěli alespoň na amatérské úrovni zkusit, jaké to je na ledě stát a hrát.

Loňský zápas byl velmi napínavý. Konečné skóre utkání bylo 7:6 po samostatných nájezdech. Bylo zde totiž přítomno mnoho velmi kvalitních útočníků, kteří se opravdu snažili přivést svůj tým k vítězství. V obraně to už bylo horší, ale vzhledem k tomu, že polovina přítomných byla ráda, že se vůbec udrží na bruslích, tak byl tento výsledek přiměřený. V roli brankářů stanul Despy a Helča, které by mělo být možno shlédnout i letos.

Podle počtu přítomných se hráči rozdělí do dvou týmů. K mání jsou tři barevné varianty (žlutí, modří, barevní). Kapitány mužstev budou kvalitní hokejisté, a to Tepličák a Miky. Rozdají se pozice na ledě a hra začne.

Do role rozhodčího se bohužel kvůli nemoci nepřevtělí Severočech, jenž vloni předvedl velmi kvalitní a zodpovědné pískání. Ten dával velký pozor na fauly a nesportovní chování, které trestal velmi tvrdě. Kdo bude zápas tedy pískat letos, to se zatím neví. Co se dalších pravidel týče, je nutné zmínit i chování hokejistů mimo led. Konkrétně užíváno dopingu. Jediným povoleným dopingem je cokoli, co si přinesete z domova, plus zlatavý mok, chléb národa českého, který si spolu se svařákem můžete zakoupit v místním kiosku.

Pokud vás tento kratší přehled zaujal, nebo naopak, chybí vám zde nějaké informace, neváhejte a přijďte se osobně podívat, jak bude zápas probíhat, nebo si přijďte rovnou zahrát, a to v sobotu 26.12.2009 na stadion v Povrlech. Vstupné pro hrající je pouze symbolické.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Ústí nad Labem - Všichni trenéři se již těší na nejmladší hráče našeho klubu HC Slovan Ústí nad Labem. Velmi rádi uvítáme do kolektivu i nové tváře, které zatím nemají s hokejem zkušenosti. Tréninky jsou vedeny kvalifikovanými trenéry a trenérkami převážně formou her a soutěží. Našim cílem je naučit děti všestranné sportovní přípravě (obratnost, rychlost, koordinace a další pohybové dovednosti). Důležité je také pro nás, aby se děti při tréninku bavily a měli radost z pohybu. Na tréninky, které budou v měsíci květnu a červnu probíhat suchou formou, mohou přijít kluci i holky ročníku 2017 a mladší. S tréninky začínáme dne 2.5.2024. Trénovat budeme vždy ve středu od 17:30 do 18:30 hod na umělé ploše uvnitř zimním stadionu (místo ledu), druhý trénink bude vždy ve čtvrtek od 15:00 do 16:00 hod na umělé trávě naproti zimnímu stadionu. Sraz s trenéry bude vždy 15 minut před tréninkem na který potřebujete pouze sportovní oblečení, sportovní obuv a láhev s pitím. V případě jakýchkoliv dotazů kontaktujte telefonicky hlavního trenéra základny Václava Drahoráda na 725 550 601. Trenéři a trenérky se na všechny sportovce již těší.

  • Ústí nad Labem - Dorost Slovanu, který v letošní sezoně nastupoval v lize dorostu ve skupině Západ zakončil sezonu 2023/2024 na sedmém místě tabulky a splnil tak své předsezónní cíle. Uplynulou sezonu zhodnotil ústecký odchovanec a trenér této kategorie Lukáš Místecký.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže