online přenosu. ">
Ú s t í n/L. - Ústečtí Lvi se loučí s herní přípravou. Desátým utkáním s Kadaní ukončí své letošní přípravné předsezónní účinkování. Regionální souboj startuje v ústecké Zlatopramen Aréně v úterý 1.září v 18:00. Kdo na ústecký zimní stadion nedorazí, může průběh zápasu sledovat v tradičním online přenosu.

Žlutomodré hráče čeká v souboji s Kadaní třetí exkurze do oblasti prvoligového hokeje. Ústečtí se totiž v letošní přípravě tentokrát především měřili s účastníky tuzemské nejvyšší soutěže. Což je dobrá zpráva a pokud bereme v potaz, že s celky hrající o třídu lepší soutěž hráli vyrovnané partie a mnohokrát je zaskočili, můžeme nabrat dojmu, že ústecký tým je na další prvoligovou sezónu dobře připraven.

Ústecký tým

Ústečtí Lvi se stále nesou na vlně dobrých výkonů. Ani v jednom z devíti odehraných utkáních nezklamali. V jakémkoli složení pokaždé dokázali svého soka zaskočit. V Tipsport Cupu vyhráli svoji základní skupinu a ani v semifinále na ledě Sparty nebyli daleko od další senzace.

Tým Kadaně

Organizace kouče Lea Gudase má v současné době dost možná nejsilnější kádr v historii. A to mimo jiné díky spolupráce s partnerským Chomutovem. Ten v minulých dnech poslal v rámci projektu 3K ke žlutočerným barvám sedm hráčů, například Jiřího Charouska, Josefa Revaye nebo veterána Martina Ťupu. V brance se o místo jedničky ucházejí Lukáš Hronek a Kamil Jarina. Oba už toho v hokeji mnoho zažili a jistě budou přínosem. V městě elektráren se možná připravují na novou dobu, kdy místa ve druhé polovině tabulky s občasným postupem do vyřazovacích bojů přenechají jiným a sami nakouknou do vyšších pater.

Příprava Kadaně

Za sebou mají osm zápasů a s klidnou hlavou si mohou říct, že jejich vystupování nebylo marné. Ovšem, je pravdou, že v herních prověrkách si kromě utkání s Chomutovem zahráli s kluby s menšími ambicemi. Proto je jasné, že po jediném zápase s KLH Chomutov na ně tentokrát čeká pořádné sousto.

Zvítězili třikrát, dvakrát nedohráli a taktéž dvakrát remizovali. Cenit si mohou zdolání ruského Orenburgu či Chomutova. Porazili i druholigový Klášterec nad Ohří. Tak snad za rámeček si alespoň nedají debakl 1:5 od Benátek nad Jizerou.

Na rozdíl od ústeckých pro Kadaň doba zkoušení a pilování formy soubojem v krajské metropoli nekončí. Na programu ještě mají 3.9. střetnutí na ledě prvoligového nováčka v Táboře a 8.9. doma s Chomutovem. Prvoligovou soutěž zahajují v Havlíčkově Brodě.

Dosavadní výsledky:

Orenburg – Kadaň 1:2, předčasně ukončeno
Klášterec n/O – Kadaň 3:4sn.
Chomutov – Kadaň 0:2
Kadaň – Benátky n/J 1:2
Kadaň – Beroun 1:1
Benátky n/J – Kadaň 5:1
Beroun – Kadaň 3:2
Kadaň – Tábor 1:1, předčasně ukončeno
Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Ústí nad Labem - Všichni trenéři se již těší na nejmladší hráče našeho klubu HC Slovan Ústí nad Labem. Velmi rádi uvítáme do kolektivu i nové tváře, které zatím nemají s hokejem zkušenosti. Tréninky jsou vedeny kvalifikovanými trenéry a trenérkami převážně formou her a soutěží. Našim cílem je naučit děti všestranné sportovní přípravě (obratnost, rychlost, koordinace a další pohybové dovednosti). Důležité je také pro nás, aby se děti při tréninku bavily a měli radost z pohybu. Na tréninky, které budou v měsíci květnu a červnu probíhat suchou formou, mohou přijít kluci i holky ročníku 2017 a mladší. S tréninky začínáme dne 2.5.2024. Trénovat budeme vždy ve středu od 17:30 do 18:30 hod na umělé ploše uvnitř zimním stadionu (místo ledu), druhý trénink bude vždy ve čtvrtek od 15:00 do 16:00 hod na umělé trávě naproti zimnímu stadionu. Sraz s trenéry bude vždy 15 minut před tréninkem na který potřebujete pouze sportovní oblečení, sportovní obuv a láhev s pitím. V případě jakýchkoliv dotazů kontaktujte telefonicky hlavního trenéra základny Václava Drahoráda na 725 550 601. Trenéři a trenérky se na všechny sportovce již těší.

  • Ústí nad Labem - Dorost Slovanu, který v letošní sezoně nastupoval v lize dorostu ve skupině Západ zakončil sezonu 2023/2024 na sedmém místě tabulky a splnil tak své předsezónní cíle. Uplynulou sezonu zhodnotil ústecký odchovanec a trenér této kategorie Lukáš Místecký.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže