Ústí n/L – Ve čtvrtek 6. srpna se poprvé před startem nové ligové sezóny představí fanouškům tým Ústeckých Lvů na domácím ledě Zlatopramen Areny. V rámci turnaje Tipsport Hockey Cup přivítá Slovan úřadujícího mistra Extraligy, celek HC Energie Karlovy Vary. Začátek utkání je v 18.00hod.

Na přípravu a utkání Tipsport Hockey Cup za jednotnou cenu

Fanoušci, kteří příjdou povzbudit rodící se tým Ústeckých Lvů v přípravných duelech nebo při utkání Tipsport Hockey Cupu zaplatí jednotné vstupné 50,- Kč. Vstupenky budou vždy v prodeji na pokladně Zlatopramen Areny hodinu před začátkem daného utkání.

Majitelé permanentek mají vstup zdarma

Majitelé permanentních vstupenek na sezónu 2009/10 mají na přípravné zápasy včetně utkání Tipsport Hockey Cupu vstup zdarma. Stačí, když se při vstupu prokážou voucherem na permanentní vstupenku 2009/10.

Otevřeny budou tribuny Sever a Západ

Na všechny přípravné utkání včetně Tipsport Hockey Cupu budou otevřeny vchody na tribuny Sever (nad trestnou lavicí) a Západ (branka hostí v 1. a 3. Třetině). Na tyto utkání neplatí místenkový režim, tzn. vstupenky jsou bez označení konkrétního místa.

Prodej permanentek

Během každého domácího utkání v přípravě nebo v rámci Tipsport Hockey Cupu si můžou také do 14. srpna majitelé loňských permanentek svoje místo zakoupit i na nadcházející ročník 1.ligy. Od 17. Srpna bude probíhat volný prodej permanentek. Více informací k permanentkám zde.

Další přípravná utkání

V současné době mají Lvi v rozpisu přípravy čtyři domácí duely. Další utkání budou oznámeny v době, kdy bude znám výsledek utkání skupiny Tipsport Hockey Cupu, kde se Lvi střetnout postupně s Mladou Boleslaví, karlovarskou Energií, Libercem a Litvínovem.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Ú s t í n/L. - Do Ústí nad Labem zavítal soupeř ze Slaného. První zápas vyhrálo Slaný vysoko 11:1. Domácím se však povedlo vytvořit tří brankový náskok, ale hosté jej v závěru během krátké chvíle smazali a v prodloužení vstřelili vítěznou branku. Deváťáci Slovanu tak berou z utkání pouze bod. Poslední zápas nadstavby čeká naše deváťáky v neděli proti Litoměřicím, kdy půjde o přímý souboj o druhé místo, které by nám zajistilo účast v závěrečném play-off o účast v extralize.

  • Dorostenecký Try-out

    20. 3. 2024

    Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže