(AKTUALIZOVÁNO 21.7.2009) Ústeckým Lvům skončila dovolená a dnes zahájili přípravu na ledě Zlatopramen Areny. Trenérské duo Rosol – Skrbek má pro nadcházející ročník první ligy z čeho vybírat. Úvodní trénink totiž absolvovalo 34 hráčů včetně posily Roka Pajiče (viz. foto).

Hokejisté Slovanu tak před nadcházející sezónou, kde budou obhajovat titul mistra první ligy, prvně vyzkoušeli domácí led. Trenéři měli k dispozici všechny hráče, kteří se zapojili do letní přípravy. Pouze Zdeněk Orct se nepostavil do branky, protože jeho výstroj nedorazila od výrobce včas. Alespoň si chvilku zabruslil.

Na ledě byl také František Mrázek, který uplynulou sezónu strávil na hostování v Kladně a Václav Novák, který rovněž oblékal extraligový dres Středočechů. Jejich působení ve Slovanu bude předmětem jednání vedení Ústeckých Lvů.

První trénink proběhl v uvolněné náladě, hráči převážně testovali novou výstroj a ani stav ledové plochy nedovoloval více kombinačních cvičení, než je na úvod přípravy běžné.

Slovan tak započal další díl ze příprav na novou sezónu. První utkání čeká na hráče Slovanu v úterý 28. července, kdy se představí na ledě Kladna.

Sestava Ústeckých Lvů na prvním tréninku

Brankáři: Dušan Salfický, Zdeněk Orct, Radek Fiala, Martin Volke,

Obrana: Roman Němeček, Vladimír Gýna, Andrej Novotný, Jiří Zeman, David Pojkar, Jan Klobouček, Ondřej Kříž, Milan Vobořil, David Mizera.

Útočníci: Vladislav Vrtek, Ondřej Havlíček, Martin Novák, Michal Pšurný, Roman Pšurný, Martin Šagát, Zbyněk Sklenička, Jan Čaloun, Milan Mikulík, Adam Šaffer, Jan Heřman, Pavel Janků, Jan Kloz, David Pazourek, Pavel Kříž, Michal Dragoun, Marek Hovorka, Rok Pajič, Václav Novák, František Mrázek, Robin Hanzl.































Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže