Ú s t í n/L. - Letní přípravu si jistě mnozí spojí s pohárovými střety v rámci Tipsport Hockey Cupu. Ani letos tomu nebude v případě Ústeckých Lvů jinak. Formát soutěže zůstavá zachován z loňského ročníku. Tudíž ke čtrnácti extraligovým týmům se přidá prvoligová šestice. Pohár začíná 4. srpna a o vítězi by mělo být rozhodnuto 1. září. Připomeňme, že loni se překvapivým výhercem stala Kometa Brno, a pojďme se podívat, na koho se můžou těšit Ústečtí.

Každý tým odehraje dvě domácí a dvě venkovní utkání. Dále postupují jen vítězové čtyř pětičlenných skupin, kteří se spolu střetnou v následném semifinále, popřípadě finále. Ústečtí Lvi figurují ve skupině B spolu s Litvínovem, Karlovými Vary, Libercem a Mladou Boleslaví.

Složení skupin

Skupina A: HC Sparta Praha, HC Lasselsberger Plzeň, HC MOUNTFIELD České Budějovice, KLH Chomutov, HC VCES Hradec Králové
Skupina B: HC Litvínov, BK Mladá Boleslav, HC Energie Karlovy Vary, Bílí Tygři Liberec, HC Slovan Ústečtí Lvi
Skupina C: HC Slavia Praha, HC GEUS OKNA Kladno, HC Moeller Pardubice, HC Dukla Jihlava, HC Vrchlabí
Skupina D: HC Vítkovice Steel, HC Oceláři Třinec, HC Znojemští Orli, HC Kometa Brno, RI OKNA Zlín

Rozlosování

úterý 4.8. BK Mladá Boleslav - HC Slovan Ústečtí Lvi
čtvrtek 6.8. HC Slovan Ústečtí Lvi - HC Energie Karlovy Vary
úterý 11.8. Bílí Tygři Liberec - HC Slovan Ústečtí Lvi
úterý 18.8. HC Slovan Ústečtí Lvi - HC Litvínov

Termíny jednotlivých zápasů se mohou měnit podle dohod mezi kluby. Tento rozpis je tedy pouze předběžný. Semifinále je naplánováno na 25.8. a 26.8. Hraje se na ledě týmu, který se v uplynulé sezóně umístil po základní části na lepším místě. Totéž platí pro finále, jež na zimním stadionu nebo u televizních obrazovek zhlédnou fanoušci 1.9.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Ú s t í n/L. - Do Ústí nad Labem zavítal soupeř ze Slaného. První zápas vyhrálo Slaný vysoko 11:1. Domácím se však povedlo vytvořit tří brankový náskok, ale hosté jej v závěru během krátké chvíle smazali a v prodloužení vstřelili vítěznou branku. Deváťáci Slovanu tak berou z utkání pouze bod. Poslední zápas nadstavby čeká naše deváťáky v neděli proti Litoměřicím, kdy půjde o přímý souboj o druhé místo, které by nám zajistilo účast v závěrečném play-off o účast v extralize.

  • Dorostenecký Try-out

    20. 3. 2024

    Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže