Ú s t í n/L. - Miloslav Hořava a ani Jan Votruba v příští sezóně Ústecké Lvy v 1.lize v roli trenérů již nepovedou. Hořava ale bude s klubem nadále v kontaktu. „Nadále budeme spolupracovat, Miloš Hořava bude konzultantem našeho klubu pro sportovní záležitosti,“ řekl tiskový mluvčí klubu Přemysl Zeman.

Krátce po skončení baráže se objevily v médiích informace ohledně dalšího působení Miloslava Hořavy. „Během sezóny projevil o jeho služby ruský Omsk. Hořava se zachoval profesionálně a v rozdělané práci pokračoval, čehož si velmi vážíme,“ ocenil Hořavu Přemysl Zeman.

S největší pravděpodobností bude Miloš Hořava pokračovat za hranicemi naší republiky. „O jeho dalším angažmá nevíme, ale o jeho služby je zájem ve Švédsku nebo Rusku,“ řekl Zeman.

Miloslav Hořava tak dokázal v právě uplynulé sezóně vrátit Ústecké Lvy na trůn krále 1.ligy, jeho svěřenci neuspěli až v baráži proti Mladé Boleslavi. Následně ohlásil svůj konec na střídačce Lvů. K tomuto rozhodnutí došel po vzájemné dohodě s klubem. „Děkujeme panu Hořavovi za odvedenou práci. Pro všechny lidi v klubu, od hráčů po členy vedení to byla nesmírně příjemná zkušenost a do dalšího angažmá přejeme Milošovi hodně štěstí,“ poděkoval trenérovi Přemysl Zeman.

Hořava sice v klubu končí na pozici trenéra, vazby na ústecký klub budou pokračovat. „Nadále budeme spolupracovat, Miloš Hořava bude konzultantem našeho klubu pro sportovní záležitosti,“ řekl tiskový mluvčí Ústeckých Lvů Přemysl Zeman.

Na střídačce Slovanu bude v nadcházející sezóně stát zcela nová trenérská dvojice. Lvi se budou muset obejít i bez dosavadního asistenta trenéra. Jan Votruba v klubu končí. „Smlouva skončila i Janu Votrubovi, ten si nyní vybírá i z nabídek z naší nejvyšší domácí soutěže. Děkujeme Honzovi Votrubovi za jeho trenérskou práci a i jemu přejeme mnoho úspěchů v novém působišti,“ dodal Zeman.

Klub tak čeká stejně jako po loňské sezóně hledání nových koučů. „Hráči mají nyní volno, poprvé se sejdou 27. dubna 2009. Do této doby chceme mít vyřešenou otázku ohledně složení trenérského tandemu. Čekají nás jednání, proto konkrétní jména oznámíme až budeme s novými trenéry dohodnuti,“ uzavřel rozhovor Přemysl Zeman.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Dorostenecký Try-out

    20. 3. 2024

    Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

  • Ústí nad Labem - Jak jsme Vás již informovali začátkem března ohledně nové identity A-týmu, který v nové sezoně bude vystupovat pod názvem HC Slovan Ústečtí Lvi a zároveň bude mít vlastní webové stránky a sociální sítě. Je potřeba dodat, že stávající web slovanusti.cz, facebookové a instagramové stránky se budou věnovat dění kolem mládeže Slovanu. Budeme Vás informovat podrobně o dění kolem mladých nadějích Slovanu a celkové práce všech trenérů a lidí kolem mládeže.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže