Ú s t í n./L. - Druhým dílem pokračuje náš seriál, který sleduje vše kolem přestavby domácí arény Ústeckých Lvů. V pátek 12.3.2004 proběhla informativní schůzka realizačního týmu, kde arch. Ing. Zdeněk Šťastný informoval o změnách, které si rekonstrukce vyžádá.
Předchozí díly jsou v Archivu článků zde
V letošní etapě proběhne očekávaná výměna sedaček, která přinese divákovi kromě příjemného sezení také nový způsob prodeje lístků a permanentek. Vedení HC Slovan bude totiž od příští sezony využívat místenkový prodej vstupenek. Každé sedadlo bude očíslováno a bude zařazeno do sektoru. Také držitelé permanentek se můžou těšit na pohodlné sedačky, které budou navíc polstrované a opatřené loketní opěrkou. Majitelé permanentek budou mít k sezení vyčleněný zvláštní sektor na severní a jižní tribuně. Sedačky budou osazeny nejen na současných místech k sezení, ale také nově i na západní tribuně stadionu.

HC Slovan samozřejmě počítá s podporou svých fanoušků a pro ústecký „kotel“ bude vymezen sektor na stání v rohu východní tribuny. Na rohu západní tribuny bude místo pro hostující příznivce.

Studie rekonstrukce se snaží také vyhovět akustice, která je k celkové atmosféře utkání neméně důležitá. Proto byl na schůzce přítomen obchodní ředitel Libor Zajíček z rádia North Music, který připraví na další schůzku plán ozvučení stadionu.

Posledním bodem programu byla bezpečnost na zimním stadionu. Své připomínky a požadavky sdělili Mgr. Jan Kohout a Bc. Hynek Čech, kteří zastupovali bezpečností agenturu Hot Line.

V pondělí 15.3.2004 byl na ústeckém zimním stadionu rozpuštěn led a následně začala demontáž mantinelů a plexiskel.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Obránkyně Slovanu Veronika Hujová a brankářka Veronika Ortová obdržely nominaci na reprezentační akci žen U16 - Turnaj čtyř zemí, který se uskuteční ve dnech 17. – 22. dubna 2024 ve Švédsku. Kromě naší reprezentace se Turnaje čtyř zemí zúčastní také Švédky, Finky a Švýcarky. Děkujeme za skvělou reprezentaci našeho klubu.

  • 4. třída Slovanu o víkendu získala na turnaji vítězů CCM Malé ligy v Plzni 3. místo. Celorepubliková soutěž CCM Malá liga, která se hrála od září 2023 do března 2024 pořádala o víkendu finálový turnaj, kterého se zúčastnily vítězové skupin. HC Slovan Ústí nad Labem postoupil ze své skupiny jako vítěz a postupně se utkal s HC Bílí Tygři Liberec, Wolves Plzeň a BK Havlíčkův Brod. Ve velice vyrovnaných zápasech nakonec ústeckým mladíkům uteklo stříbro o jediný gól. Součástí turnaje vítězů byly i dovednostní soutěže, kde naši čtvrťáci získali ze šesti disciplín, hned čtyři 1. místa. Dětem a realizačnímu týmu děkujeme za skvělou reprezentaci klubu a města.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže