Ú s t í n/L. – Po utkání s Hradcem čeká Lvy zápas z nejtěžších - zajíždí na led severočeského rivala z Chomutova. A Slovan má co vracet! V prvním vzájemném zápase na domácím ledě podlehlo Ústí vysoko 2:6. V odvetě má však možnost účty srovnat. Ostře sledované měření sil vypukne ve středu 5.11.2008 od 18:00 na ledě ČEZ stadionu, ústecký fanklub jako tradičně vypravuje na utkání autobusy.
Potřeba bude ve středu jistě každého hlasu. Tradičně bouřlivé prostředí v Chomutově dokáže domácí hokejisty strhnout, na druhou stranu i fanoušci Ústí mnohokrát dokázali na zdejším stadioně, že umí své borce řádně podpořit. Naposled Lion Patriots vypravovali autobusový zájezd do Chomutova na finále první ligy v sezoně 2006/2007. Tehdy bylo naplněno osm autobusů a atmosféra tomu plně odpovídala.

Pátého listopadu mají možnost potvrdit ústečtí příznivci hokeje tradičně vysokou úroveň fandění v ochozech chomutovského stadionu. Lion Patriots vypravují autobusy tradičně z parkoviště Zlatopramen arény a ani tentokrát tomu nebude jinak. Odjezd je plánován na 15:30 a cena cesty bude díky přispění vedení Slovanu opět příznivá - 70Kč, resp. 50Kč pro členy fanklubu. Rezervovat jízdenky je možné po telefonu na 725 549 705 (Tepličák) nebo 608 067 131 (Miky) a přes email (miroslav.stojcenko@seznam.cz), nebo žádat přímo v kotli během domácího utkání s Hradcem Králové.
Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Ú s t í n/L. - Do Ústí nad Labem zavítal soupeř ze Slaného. První zápas vyhrálo Slaný vysoko 11:1. Domácím se však povedlo vytvořit tří brankový náskok, ale hosté jej v závěru během krátké chvíle smazali a v prodloužení vstřelili vítěznou branku. Deváťáci Slovanu tak berou z utkání pouze bod. Poslední zápas nadstavby čeká naše deváťáky v neděli proti Litoměřicím, kdy půjde o přímý souboj o druhé místo, které by nám zajistilo účast v závěrečném play-off o účast v extralize.

  • Dorostenecký Try-out

    20. 3. 2024

    Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže