JASNET připravil tipovací soutěž s názvem BRUNOVA tipovačka. Soutěž je zaměřena na tipování zápasů v 1. lize 2008/2009 a není podmíněna věkem! Této soutěže se mohou zúčastnit všichni hokejoví fanoušci s trvalým pobytem na území ČR. Více informací naleznete v článku.">
Ú s t í n/L. - Vážení hokejoví fanoušci. Na tuto sezónu pro Vás klub HC Slovan Ústečtí Lvi ve spolupráci s firmou JASNET připravil tipovací soutěž s názvem BRUNOVA tipovačka. Soutěž je zaměřena na tipování zápasů v 1. lize 2008/2009 a není podmíněna věkem! Této soutěže se mohou zúčastnit všichni hokejoví fanoušci s trvalým pobytem na území ČR. Více informací naleznete v článku.

Princip

Po vyplnění osobních údajů (jméno, příjmení, adresa bydliště, datum narození, e-mail, telefonní číslo a heslo pro každý další vstup) je soutěžící registrován a od této chvíle může tipovat konečné výsledky vypsaných zápasů 1. ligy 2008/2009 a střelce první branky, kterého vybere ze seznamu hráčů, jednotlivých týmů. Po zapsání výsledku zápasu budou uživatelům připočteny body tímto způsobem:

  • Správně tipnutý výsledek zápasu: 7 bodů
  • Správně tipnutý střelec první branky: 3 body
  • Špatně tipnutý konečný výsledek zápasu, ale správně tipnutý vítěz, případně tip remízy: 1 bod

    Tipující může tedy získat za jeden zápas maximálně 11 bodů.

    To znamenaná, že při tipování zápasu v základních části + nadstavbě, platí výsledek ve stanovené hrací době, tj. 60 minut. Soutěžící tipují přesný výsledek.

    Příklad: Soutěžící v utkání základní části tipne výsledek KLH Chomutov vs HC Slovan Ústečtí Lvi 4 : 4 a autorem první branky bude Pavel Janků. V případě, že se tak stane, soutěžící získá 11 bodů (1 bod za výsledek utkání - správný tip remízy, 3 body za střelce 1. branky, 7 bodů za přesný výsledek). Skončí-li tento zápas výsledek 1:1, soutěžící získá pouze 1 bod - bod útěchy za tip na remízu. V případě správného tipu i na střelce první branky získá celkem bodů 4.

    Tipy lze v průběhu soutěže upravovat, možnost úprav končí zahájením každého zápasu. V případě změn tipů v průběhu šampionátu, se počítá poslední upravovaný tip.

    Výhry aneb o co se hraje!!!

    Hlavní výhry:
  • 1. misto - Plazmová televize
  • 2. misto - LCD monitor
  • 3. misto - MP3 přehrávač
  • dalších 7 cen bude upřesněno...

    Měsíční výhra:
  • za září - Večeře s Dušanem Salfickým

    Výhra po zápase týmu HC Slovan Ústečtí Lvi:
  • 2x dvě volné vstupenky

    Podmínky účasti v soutěži

    Soutěže se mohou zúčastnit všichni hokejoví fanoušci s trvalým pobytem na území ČR.V případě nezletilých a případné výhry musí být výhra přebrána zákonným zástupcem nezletilého.Soutěž probíhá od 10.9.2008 do posledního finálového zápasu.
  • Sdílet článek na sociálních sítích

    Nejnovější články

    Hlavní partneři

    Významní partneři

    Mediální partneři

    Partneři mládeže