Ú s t í n/L. - Poslední zápas Tipsport Hockey Cupu čeká Ústecké Lvy v úterním podvečeru ve Zlatopramen Aréně. Prohru v prodloužení, prohru, i výhru v prodloužení si již Lvi mohli v hokejovém poháru vyzkoušet. Dnes, 19.8.2008 od 17:30, se proti Lvům postaví tým HC GEUS OKNA Kladno. Dokáží dnes Ústečtí ukořistit výhru v základní hrací době? Vstupné na utkání je 20 Kč, pro držitele permanentek (voucherů) na nadcházející sezónu zdarma. Na pokladně č. 4 bude probíhat prodej nových permanentek.

Přípravné zápasy

Přátelský zápas s BK Mladá Boleslav dopadl pro Kladno nelichotivě. S extraligovým nováčkem prohráli doma 2:4. Zlepšení nastalo ve druhém přátelském utkání s týmem Bílí Tygři Liberec, kdy dokázali tento tým porazit na libereckém ledě 3:5. V TS Hockey Cupu dokázali svou převahu výsledkem 3:1 proti prvoligovému týmu KLH Chomutov. Další výsledek ale pro ně nebyl příznivý. S účastníkem skupiny A TS Cupu, Litvínovem, zažili nepříjemnou porážku 6:1. V souboji s Karlovými Vary musely rozhodovat až nájezdy, z nichž vyšlo Kladno jako vítěz se dvěmi body - výhra 3:2pp. V tabulce TipSport Hockey Cupu se kladenští nachází na 2. místě s pěti body.

Změny v kádru

V týmu HC GEUS OKNA Kladno došlo během letní přípravy k menším změnám. Klub opustili obránci Martin Štěpánek (HC Havířov Panthers) a Martin Ševc (Färjestad - SWE). Brankář Jakub Lev odešel na hostování do prvoligového klubu SK Horácká Slavia Třebíč.

Zpět z hostování od Ústeckých Lvů do klubu přišel obránce Petr Hořava.

Sestavy z posledních zápasů:

Ústí nad Labem

Fiala, Salfický - Pojkar, Zeman, Špilka, Němeček, Vágner, Klobouček, Šafar, Gýna - Heřman, Šagát, Čaloun, Kloz, Pazourek, Novák, Sklenička, Mikulík, Přeučil, Bols, Hanzl, Havlíček.

Kladno

Kopřiva - Nádašdi, Hájek, Skrbek, Srdínko, Gudas, Růžička, Pavlas, Hořava - Procházka, Patera, Diviš - Horna, Kalla, Tenkrát - Eberle, Steiler, Bělohlav - Rudovský, Čurilla, Frolík.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Dorostenecký Try-out

    20. 3. 2024

    Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

  • Ústí nad Labem - Jak jsme Vás již informovali začátkem března ohledně nové identity A-týmu, který v nové sezoně bude vystupovat pod názvem HC Slovan Ústečtí Lvi a zároveň bude mít vlastní webové stránky a sociální sítě. Je potřeba dodat, že stávající web slovanusti.cz, facebookové a instagramové stránky se budou věnovat dění kolem mládeže Slovanu. Budeme Vás informovat podrobně o dění kolem mladých nadějích Slovanu a celkové práce všech trenérů a lidí kolem mládeže.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže