LION´S REVUE číslo 8 (26.10.2007)

Lion´s Revue je magazín, se kterým se setkáváte během každého domácího zápasu Ústeckých Lvů v O2 extralize. V každém čísle najdete soupisky, statisky a další zajímavosti nejen o týmu soupeře. Ochuzeni nebudete ani o plakáty, které budou připraveny také v každém vydání.

Ve osmém ligovém čísle LION´S REVUE se dočtete:
  • SOUTĚŽ - SBÍREJ KUPÓNY A ZÍSKEJ SLEVU VE FANSHOPU NEBO NA PERMICI! Kupujte každé číslo a získejte až 200,- Kč slevu na nákup ve Fanshopu nebo slevu při nákupu permanentky na další sezónu!
  • "POD LUPOU" - Co na sebe prozradil Petr Hořava? Jakého angažmá si nejvíce cení? Proč se v tisku málokdy objeví rozhovor s tímto mladým bekem?
  • Fotogalerie z cesty na Slavii – Připomeňte si ve fotografiích první cestu Ústí do Sazka Areny
  • Zranění – Zajímá Vás, jak jsou na tom zranění Lvi? V dnešním čísle se dozvíte, kdy by se hráči měli vrátit na led.
  • Vítkovice a Ústí - aktuální soupisky, statistiky a tabulky
  • Plakát: Petr Hořava - nadějný bek v ústeckých barvách má našlápnuto k velké kariéře

Cena Lion’s Revue je 20 Kč. K dostání na pokladnách, ve fanshopu nebo u našich kamelotů.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Obránkyně Slovanu Veronika Hujová a brankářka Veronika Ortová obdržely nominaci na reprezentační akci žen U16 - Turnaj čtyř zemí, který se uskuteční ve dnech 17. – 22. dubna 2024 ve Švédsku. Kromě naší reprezentace se Turnaje čtyř zemí zúčastní také Švédky, Finky a Švýcarky. Děkujeme za skvělou reprezentaci našeho klubu.

  • 4. třída Slovanu o víkendu získala na turnaji vítězů CCM Malé ligy v Plzni 3. místo. Celorepubliková soutěž CCM Malá liga, která se hrála od září 2023 do března 2024 pořádala o víkendu finálový turnaj, kterého se zúčastnily vítězové skupin. HC Slovan Ústí nad Labem postoupil ze své skupiny jako vítěz a postupně se utkal s HC Bílí Tygři Liberec, Wolves Plzeň a BK Havlíčkův Brod. Ve velice vyrovnaných zápasech nakonec ústeckým mladíkům uteklo stříbro o jediný gól. Součástí turnaje vítězů byly i dovednostní soutěže, kde naši čtvrťáci získali ze šesti disciplín, hned čtyři 1. místa. Dětem a realizačnímu týmu děkujeme za skvělou reprezentaci klubu a města.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže