Ústí n.L. – Páteční večer bude ve znamení souboje Ústeckých Lvů s HC Vítkovice Steel. Právě proti tomuto soupeři si Slovan připsal první extraligový bod. Nyní by si Lvi rádi spravili chuť po nepovedeném utkání proti Slávii. Přijďte v pátek na hokej, čeká vás zajímavá soutěž! Navíc všichni Vítkové mají vstup zdarma!

Všichni Vítkové – v pátek máte vstup zdarma!

Na páteční duel můžou všichni Vítové, Vítězslavové zdarma! Stačí, aby jste na pokladně Zlatopramen Areny prokázali dokladem (občanský průkaz, průkaz MHD, jiný doklad) a dostanete vstupenku zdarma!

Předprodej vstupenek na pokladně Zlatopramen Areny!

Ve čtvrtek 25.10.2007 si můžete od 15 do 18 hodin zakoupit vstupenky na pokladnách Zlatopramen areny. Vstupenky jsou v prodeji i na www.ticketstream.cz Všechna místa k sezení jsou na konkrétní sedadlo.

Tož ogaři, čeka nas těžka robota!

Na Ústecké Lvy nečeká lehký soupeř. Tým, který se může spolehnout na dva kvalitní brankáře – Marek Pinc a Martin Prusek. Oba mají reprezentační zkušenosti, kdo z nich dostane v Ústí příležitost postavit se do branky proti domácím Ústeckým Lvům? I útočná síla soupeře slibuje zajímavou podívanou! Viktor Újčík, Jiří Burger a Petr Hubáček! Protrhne Ústecký Lev vítkovickou ocel? Přijďte v pátek na hokej a uvidíte!

Soutěžíme o 5 kg ostravské klobásy!

O 2. přestávce budeme soutěžit mimo jiné o 5 kg pravé ostravské klobásy! Vítěz se může těšit i na reklamní předměty HC Slovan Ústečtí Lvi. Partnerem soutěže je HM Globus Trmice!

Během utkání rozdáme 5x pizzu zdarma!

Při pátečním duelu budeme mezi fanoušky servírovat poukazy na pizzu zdarma od Pizzerie Pam Pam! Jak pizzu získat? Sledujte multimediální obrazovku, možná se výhercem stanete možná vy!

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Obránkyně Slovanu Veronika Hujová a brankářka Veronika Ortová obdržely nominaci na reprezentační akci žen U16 - Turnaj čtyř zemí, který se uskuteční ve dnech 17. – 22. dubna 2024 ve Švédsku. Kromě naší reprezentace se Turnaje čtyř zemí zúčastní také Švédky, Finky a Švýcarky. Děkujeme za skvělou reprezentaci našeho klubu.

  • 4. třída Slovanu o víkendu získala na turnaji vítězů CCM Malé ligy v Plzni 3. místo. Celorepubliková soutěž CCM Malá liga, která se hrála od září 2023 do března 2024 pořádala o víkendu finálový turnaj, kterého se zúčastnily vítězové skupin. HC Slovan Ústí nad Labem postoupil ze své skupiny jako vítěz a postupně se utkal s HC Bílí Tygři Liberec, Wolves Plzeň a BK Havlíčkův Brod. Ve velice vyrovnaných zápasech nakonec ústeckým mladíkům uteklo stříbro o jediný gól. Součástí turnaje vítězů byly i dovednostní soutěže, kde naši čtvrťáci získali ze šesti disciplín, hned čtyři 1. místa. Dětem a realizačnímu týmu děkujeme za skvělou reprezentaci klubu a města.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže