Ú s t í n/L. - V úterý 23. října 2007 míří Ústečtí Lvi do Sazka arény, kde je čeká utkání s HC Slavia Praha. Při této příležitosti bude ze západního nádraží v Ústí nad Labem vypraven speciální vlak Fajn Express! Nezůstávejte doma a pojeďte s námi podpořit Slovan! "Na Mírovém náměstí jsme v rámci oslav postupu do Extraligy našim fanouškům slíbili, že až pojedeme k utkání do Sazka arény, vypravíme speciální vlak. Nyní nastal čas naše přání splnit. Jsme potěšeni, že díky našim partnerům, kterými jsou Fajn North Music a České Dráhy, můžeme tuto akci uskutečnit za symbolickou cenu jízdenky 20,- Kč. Navíc veškerý výtěžek z jízdného věnujeme ústecké ZOO na podporu lvů," řekl k celé akci marketingový manažer Přemysl Zeman.

Prosíme pozor, vlak je připraven k odjezdu! Za 20,- Kč do Prahy a zpět!

Fajn Express vyráží ve 14:20hod. ze západního nádraží v Ústí nad Labem. Cena zpáteční jízdenky je 20,- Kč. Vlaková souprava bude obsahovat 4 vagóny + 1 restaurační vůz. Vlak v průběhu jízdy nestaví v žádné stanici, jede přímo do stanice Praha – Libeň, kde by měl být v 15:44hod.

Po utkání vlak odjíždí z Prahy – Libně ve 20:20hod. a ve stanici Ústí nad Labem – západ bude v 21:40hod.

Kde si mohu koupit jízdenku?

Jízdenky můžete zakoupit na pokladnách Zlatopramen arény již ve čtvrtek 18. října 2007 během domácího zápasu s Litvínovem. Pokladny budou otevřeny od 15:00 hod. Cena jízdenky je 20,- Kč. Prodej jízdenek bude probíhat i během následujícího domácího zápasu s Bílými Tygry Liberec (21.10.2007).

Kupte si jízdenku a podpoříte lvy v ústecké ZOO!

Veškerý finanční obnos za prodané vstupenky půjde na podporu lvů v ZOO Ústí nad Labem. Předání proběhne za účastni hráčů a fanoušků HC Slovan Ústečtí Lvi. Termín této akce bude oznámen v průběhu dalších dní.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Ústí nad Labem - Všichni trenéři se již těší na nejmladší hráče našeho klubu HC Slovan Ústí nad Labem. Velmi rádi uvítáme do kolektivu i nové tváře, které zatím nemají s hokejem zkušenosti. Tréninky jsou vedeny kvalifikovanými trenéry a trenérkami převážně formou her a soutěží. Našim cílem je naučit děti všestranné sportovní přípravě (obratnost, rychlost, koordinace a další pohybové dovednosti). Důležité je také pro nás, aby se děti při tréninku bavily a měli radost z pohybu. Na tréninky, které budou v měsíci květnu a červnu probíhat suchou formou, mohou přijít kluci i holky ročníku 2017 a mladší. S tréninky začínáme dne 2.5.2024. Trénovat budeme vždy ve středu od 17:30 do 18:30 hod na umělé ploše uvnitř zimním stadionu (místo ledu), druhý trénink bude vždy ve čtvrtek od 15:00 do 16:00 hod na umělé trávě naproti zimnímu stadionu. Sraz s trenéry bude vždy 15 minut před tréninkem na který potřebujete pouze sportovní oblečení, sportovní obuv a láhev s pitím. V případě jakýchkoliv dotazů kontaktujte telefonicky hlavního trenéra základny Václava Drahoráda na 725 550 601. Trenéři a trenérky se na všechny sportovce již těší.

  • Ústí nad Labem - Dorost Slovanu, který v letošní sezoně nastupoval v lize dorostu ve skupině Západ zakončil sezonu 2023/2024 na sedmém místě tabulky a splnil tak své předsezónní cíle. Uplynulou sezonu zhodnotil ústecký odchovanec a trenér této kategorie Lukáš Místecký.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže