Ú s t í n/L. - Na dnešní předsezónní tiskové konferenci Ústeckých Lvů, která se uskutečnila po poledni v Hotelu Vladimir, byl představen generální partner na nadcházející extraligovou sezónu, první v historii ústeckého hokeje. Stala se jím Spolchemie a.s., která je partnerem hokejového klubu už od roku 2004. Představena byla i nová kolekce dresů, ta obsahuje i speciální třetí sadu.

Tisková konference začala představením kádru Ústeckých Lvů, poté mohli přítomní novináři a sponzoři klubu zhlédnout sestřih posledního pátého finálového zápasu a připomenout si tak historický moment ústeckého hokeje.

Pak už přišlo na řadu představení generálního sponzora. Ke spojení Spolchemie s Ústeckými Lvy se vyjádřil generální manažer Ing. David Šaffer: "Spolchemie neodmyslitelně patří k městu Ústí nad Labem a já jsem hrozně rád, že se podařilo spojit Spolchemii s naším klubem."

V podobném duchu hovořil i Ing. Martin Procházka, generální ředitel Spolchemie: "Já jsem moc rád, že se Spolchemie stala generálním partnerem a doufám, že to bude Ústeckým Lvům k užitku. My jsme o našem partnerství jednali delší dobu. Jsme rádi, že se podařil postup do extraligy a budeme se snažit ústecký klub co nejvíce podporovat. Doufáme, že to bude jeden z kroků ke zlepšení image města Ústí nad Labem v České republice."

Podepsána byla i dlohodobá smlouva se společností AVE. Klubu by měla přinášet pravidelný přísun financí po dobu pěti let. Částky zveřejněny nebyly.

Poté ještě primátor Mgr. Jan Kubata oznámil jednu zajímavou skutečnost: "Od 1. ledna 2008 bude mít klub nového majoritního vlastníka, silnou domácí společnost. Jméno zatím zveřejnit nemůžeme."

Dalším bodem programu bylo představení dresů na nadcházející sezónu. Kromě žlutomodré a modrožluté kombinace čekalo na přítomné v sálu velké překvapení. Byla totiž představena i speciální třetí sada dresů, a to růžové barvy. Tyto dresy by se měly používat při televizních utkáních a také v případě, kdy jsou barvy soupeřova dresu podobné barvám ústeckým.

zleva: Vladimír Evan (trenér), Ing. Pavel Tošovský (předseda představenstva), Ing. David Šaffer (generální manažer klubu), Mgr. Jan Kubata (primátor Ústí n. L.), Ing. Martin Procházka (generální ředitel Spolchemie)


Ing. David Šaffer, generální manažer Ústeckých Lvů

Mgr. Jan Kubata, primátor města Ústí nad Labem

Ing. Martin Procházka, generální ředitel Spolchemie, a.s.

Nové dresy v akci

Foto: Jiří Šafařovský

Video z tiskové konference

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže