Ú s t í n/L. - Ve čtvrtek 9. srpna není na programu ve Lví aréně jen domácí premiéra Ústeckých Lvů v Tipsport Hockey Cupu. Ještě před úvodním hvizdem budou na ledě představeny a pokřtěny dvě novinky. Tou první je DVD „Cesta za extraligou“, které pro Vás připravila Lion´s TV, druhou premiéru si odbude Lion´s Revue, nový magazín o ústeckém hokeji.

DVD Cesta za extraligou

Na tomto nosiči najdete celkem šest dokumentů z dílny Lion´s TV:

Tím hlavním je stejnojmenný dokument, ve kterém budete moci zavzpomínat na nejdůležitější momenty sezóny 2006/2007, která byla pro ústecký hokej přelomová. Celým dokumentem provází trenér Vladimír Evan, vše je doplněno záběry ze zápasů a od play-off i ohlasy hráčů.

Dále se můžete těšit na nekomentovaný sestřih postupových oslav od posledních vteřin pátého finálového duelu až do středeční akce na Mírovém náměstí.

V neposlední řadě na Vás čekají čtyři portréty. Vše o své práci Vám řekne generální manažer Ing. David Šaffer, dále se představí trenér Vladimír Evan, dva postupy do extraligy porovná kapitán mistrovského týmu Milan Antoš a určitě se zasmějete u portrétu Tomáše Micky. Dozvíte se, jaké mají zájmy, jak prožívali postupovou sezónu a mnoho dalšího o těchto osobnostech.

DVD Cesta za extraligou
Redaktoři, scénář: Marcel Voneš, Katka Mádlová
Kamera: Vláďa Binder, Mirek Čumpl, Radim Veselý, Jan Klener, Štěpán Tóth, Vojta Starý, Radek Ajm, Marcel Voneš
Střih: Michael Johanides, Radim Veselý
Hudba: Jan Veselý, Láďa Svoboda
Grafika: Aleš Koukal

Cena DVD je 99 Kč

LION´S REVUE

Lion´s Revue je nový magazín, se kterým se budete potkávat během každého domácího zápasu Ústeckých Lvů v O2 extralize. V každém čísle najdete soupisky, statisky a další zajímavosti nejen o týmu soupeře. Ochuzeni nebudete ani o plakáty, které budou připraveny také v každém vydání.

V úvodním speciálním čísle LION´S REVUE se dočtete:
  • Rozhovor s Janem Čalounem – hokejové začátky ústeckého odchovance, roky v zámoří nebo vzpomínky na reprezentaci.
  • Slovenská krev – osudy slovenských hokejistů na severu Čech. Proč se neprosadili, jaká byla jejich bilance ve žlutomodrém dresu.
  • Na druhé straně barikády– během Tipsport Hockey Cupu nastoupí proti svým bývalým spoluhráčům. Pohled na bývalé hokejisty Ústeckých Lvů nebo hráčů Slovanu, kteří přišli právě z týmů pohárových soupeřů.
  • Hokejové poháry – můžou v prestiži ohrozit fotbalové klubové soutěže nebo jde pouze o zpestření přípravy?
  • Soupisky týmů
  • Plákát: Mistři z Míráku – poslední společné foto úspěšného týmu loňské sezóny na oslavách postupu na Mírovém náměstí v Ústí nad Labem

Cena speciálního vydání Lion’s Revue je 30 Kč

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Obránkyně Slovanu Veronika Hujová a brankářka Veronika Ortová obdržely nominaci na reprezentační akci žen U16 - Turnaj čtyř zemí, který se uskuteční ve dnech 17. – 22. dubna 2024 ve Švédsku. Kromě naší reprezentace se Turnaje čtyř zemí zúčastní také Švédky, Finky a Švýcarky. Děkujeme za skvělou reprezentaci našeho klubu.

  • 4. třída Slovanu o víkendu získala na turnaji vítězů CCM Malé ligy v Plzni 3. místo. Celorepubliková soutěž CCM Malá liga, která se hrála od září 2023 do března 2024 pořádala o víkendu finálový turnaj, kterého se zúčastnily vítězové skupin. HC Slovan Ústí nad Labem postoupil ze své skupiny jako vítěz a postupně se utkal s HC Bílí Tygři Liberec, Wolves Plzeň a BK Havlíčkův Brod. Ve velice vyrovnaných zápasech nakonec ústeckým mladíkům uteklo stříbro o jediný gól. Součástí turnaje vítězů byly i dovednostní soutěže, kde naši čtvrťáci získali ze šesti disciplín, hned čtyři 1. místa. Dětem a realizačnímu týmu děkujeme za skvělou reprezentaci klubu a města.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže