Ústí n.L. – Příprava na mistrovskou část sezóny zahrnuje po čtyřleté pauze opět letní soutěž, Tipsport Hockey Cup. Ústečtí fanoušci se mohou právem těšit na atraktivní soupeře. Nejlepší tři týmy uplynulé O2 extraligy prověří připravenost nováčka na premiérovou sezónu mezi hokejovou smetánkou.

Informace o vstupném na utkání Tipsport Hockey Cupu

Majitelé sezónních permanentek na nadcházející sezónu mají domácí utkání Tipsport Hockey Cupu zdarma!

Na domácí utkání Tipsport Hockey Cupu bude jednotné vstupné 50,- Kč. Fanoušci však budou mít možnost využít nákupu speciální permanentky na tři domácí utkání Ústeckých Lvů - proti Spartě, Pardubicím a Liberci. Cena permanentky bude 100,- Kč a v prodeji bude od 1. srpna 2007.

Navíc, kdo si zakoupí tuto permanentku na Tipsport Hockey Cup, může poté při nákupu celosezónní permanentky ušetřit 100,- Kč!

„Spousta fanoušků, kteří nepatřili v loňské sezóně mezi naše stálé příznivce, se přijde podívat na atraktivní utkání Hockey Cupu, proto jim chceme nabídnout tuto permanentku. Věříme, že se nám je podaří hokejem a zábavou během utkání nalákat k nákupu permanentky na celou sezónu,“ řekl k nadcházející události Přemysl Zeman, marketingový manažer klubu.

Permanentka na domácí utkání Tipsport Hockey Cupu 2007


  • Cena: 100,- Kč (cena jednotlivé vstupenky je 50,- Kč)
  • Předprodej: sekretariát klubu, HM Globus Trmice
  • Atraktivní souboje s nejúspěšnějšími týmy O2 extraligy 2006/07 – HC Sparta Praha (Mistr O2 extraligy 2006/07), HC Moeller Pardubice (Vicemistr O2 extraligy 2006/07), Bílí Tygři Liberec (vítěz základní části O2 extraligy 2006/07)
  • Losování majitelů permanentek o zajímavé ceny během utkání
  • Sleva 100,- Kč na případný nákup permanentky na sezónu 2007/08 (sleva platí pouze na nákup v předprodeji HC Slovan Ústečtí Lvi)
Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Dorostenecký Try-out

    20. 3. 2024

    Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

  • Ústí nad Labem - Jak jsme Vás již informovali začátkem března ohledně nové identity A-týmu, který v nové sezoně bude vystupovat pod názvem HC Slovan Ústečtí Lvi a zároveň bude mít vlastní webové stránky a sociální sítě. Je potřeba dodat, že stávající web slovanusti.cz, facebookové a instagramové stránky se budou věnovat dění kolem mládeže Slovanu. Budeme Vás informovat podrobně o dění kolem mladých nadějích Slovanu a celkové práce všech trenérů a lidí kolem mládeže.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže