Ú s t í n/L. - V úterý nastoupí Ústečtí Lvi k prvnímu duelu finále letošního play off. Soupeřem ústeckých hokejistů v boji o vytouženou extraligu bude severočeský rival - KLH Chomutov. Po vysokých návštěvách ve čtvrtfinále i semifinále lze znovu očekávat plné ochozy Lví arény! Zajistěte si vstupenky na utkání v předprodeji! Další informace ke vstupnému najdete uvnitř tohoto článku.

Jednotlivé vstupné bude 70,- Kč a 50,- Kč.

Jednotlivé vstupné zůstává stejné jako na čtvrtfinálové a semifinálové duely. Fanoušci si budou moci zakoupit vstupenky na jednotlivé utkání v ceně 70,- Kč (dospělí) a 50,- Kč (studenti, důchodci, děti nad 130cm).

Předprodej vstupenek

Předprodej vstupenek bude probíhat v pondělí 9. dubna 2007 od 16:00 do 18:00 hod. V tento den si budete mít možnost koupit vstupenky na obě utkání. Ve dnech zápasů, tj. úterý 10. dubna 2007 a středa 11. dubna 2007, budou pokladny otevřeny již od 13:00 hod. Fanoušci si budou moci zakoupit vstupenky na jednotlivé utkání v ceně 70,- Kč (dospělí) a 50,- Kč (studenti, důchodci, děti nad 130cm).

Upozornění: Vstupenky na dvojzápas nebudou na finále k dispozici. Ženy nebudou mít z kapacitních důvodů Lví arény vstup zdarma, protože se očekává velký zájem diváků. Klub se tímto něžnému pohlaví omlouvá.

Děti do 130 cm mají vstup na finále zdarma!

Na všechna domácí utkání Ústeckých Lvů ve finále mají děti do 130 cm a také majitelé průkazů ZTP.

Informace pro majitele permanentek

Majitelé modrých a žlutých permanentek mají vstup na celé play off zdarma.

Upozornění: Na utkání play off nelze uplatnit kartu na deset domácích utkání (Desítka)!

Předprodej vstupenek

Pokladny budou otevřeny v pondělí 9. dubna od 16 do 18 hodin (předprodej na oba zápasy), v úterý 10. dubna od 13 hodin (předprodej na 1. zápas) a ve středu 11. dubna od 13 hodin (předprodej na 2. zápas).

Pro další informace nás kontaktujte na e-mail: vstupenky@hcusti.cz nebo na tel.: 472 741 093.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže