Ústí n/L. – I v semifinále se můžete těšit na soutěž s Autocentrem Háša, s.r.o. V nedělním a pondělním utkání série Ústeckých Lvů s Mladou Boleslaví budeme soutěžit o Hyundai na víkend. V neděli odjede vítěž domů s Hyundai Accent a o den později se bude závodit o Hyundai Getz.
Vyrazíte na hokej s rodinou autobusem. Užijete si zápas Ústeckých Lvů a s trochou štěstí a úspěchu v soutěži můžete manželku a děti odvést domů novým Huyundai Accent nebo Hyundai Getz od Autocentrum Háša. Navíc si tyto moderní auta s plnou nádrží můžete užít po celý víkend zdarma! I to může být Váš sen, který se může splnit!p>

Jak se soutěže zúčastnit:

1. Této soutěže se může zúčastnit každý, kdo je držitelem permanentní vstupenky na sezonu 2006/07. 2. Po 1. přestávce se na multimediální obrazovce objeví tři vylosovaných permanentek. Jejich majitelé postupují do soutěže, která se bude konat o 2. přestávce na ledové ploše Lví arény.Vítěz divácké soutěže získá jako hlavní výhru automobil Hyundai Accent (neděle 1. dubna 2007) nebo Hyundai Getz (pondělí 2. dubna 2007) s plnou nádrží na víkend zdarma. Partnerem soutěže je Autocentrum Háša, s.r.o. 3. Výhra je právně nevymahatelná a její organizátor si vyhrazuje právo pravidla soutěže změnit.

Navštivte také www.autocentrumhasa.cz!
Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Ú s t í n/L. - Do Ústí nad Labem zavítal soupeř ze Slaného. První zápas vyhrálo Slaný vysoko 11:1. Domácím se však povedlo vytvořit tří brankový náskok, ale hosté jej v závěru během krátké chvíle smazali a v prodloužení vstřelili vítěznou branku. Deváťáci Slovanu tak berou z utkání pouze bod. Poslední zápas nadstavby čeká naše deváťáky v neděli proti Litoměřicím, kdy půjde o přímý souboj o druhé místo, které by nám zajistilo účast v závěrečném play-off o účast v extralize.

  • Dorostenecký Try-out

    20. 3. 2024

    Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže