Ú s t í n/L. - Tradičně úporné střetnutí mezi Ústím a Jihlavou sledovala dnes Lví aréna. Podruhé v sezoně mezi oběma soky nerozhodlo šedesát minut hry. Podruhé za sebou rozhodovaly ve Lví aréně samostatné nájezdy a podruhé za sebou je domácí nezvládli. Jiří Zikmund při nich sice inkasoval jen jednou, ale ústečtí střelci neuspěli, a tak už potřetí v řadě musí poznávat pachuť porážky. Ústečtí se sice ujali už ve 22. minutě dvoubrankového vedení, nehráli však tak dobře, jak vyjadřovalo skóre. Do té doby s velkým respektem hrající hosté se začali více osmělovat a ve třetí třetině zaslouženě vyrovnali. Zvýšené úsilí domácích v závěru ovoce neneslo. V prodloužení zase hostující Bakus trefil tyč.
Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Ú s t í n/L. - Do Ústí nad Labem zavítal soupeř ze Slaného. První zápas vyhrálo Slaný vysoko 11:1. Domácím se však povedlo vytvořit tří brankový náskok, ale hosté jej v závěru během krátké chvíle smazali a v prodloužení vstřelili vítěznou branku. Deváťáci Slovanu tak berou z utkání pouze bod. Poslední zápas nadstavby čeká naše deváťáky v neděli proti Litoměřicím, kdy půjde o přímý souboj o druhé místo, které by nám zajistilo účast v závěrečném play-off o účast v extralize.

  • Dorostenecký Try-out

    20. 3. 2024

    Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže